Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.3.2012 14:27
veronika.machova33

XXX.XXX.3.7

Dobrý den, ráda bych si pořídila tuto líheň, máte s ní někdo zkušenost, nebo co by jste doporučili, přibližně této kapacity za takovou cenu, děkuji a zdravím Veronika http://www.lihne.cz/341-22.html je to z inzerátu tady na ifauně.

27.3.2012 17:30
spev

XXX.XXX.45.190

Doporučuji přidat peníze a koupit King Suro. Sice o trochu draží, ale podle mne o mnoho lepší.

30.3.2012 11:34
henrika

XXX.XXX.44.126

Dobrý den,také bych měla dotaz jakou líheň zvolit.Jsem úplný začátečník,samouk,chovám pipiny teprve 1/2 roku ale nikdy jsem si nemyslela,že mě budou až tak zajímat,že bych se pustila i do líhnutí.Chovám zdr. wyandotky,hedvábničky a taky pár dominantek.Byla bych moc vděčná,kdyby mně - začátečníkovi - někdo poradil,co by bylo pro mne na začátek nejlepší.Díky za radu

30.3.2012 12:20
ovecka

XXX.XXX.171.70

Úplně nejlepší pro Vás jako začátečníka je využít slepiček jako kvočen Při sortimentu co máte budou kvokat co nevidět. Líhnutí je docela složitý proces a pokud nemáte teoretické znalosti a nějaké zkušenosti, bývá jeho výsledek nejistý. Začátečník je pak zklamán a má pocit vyhozených peněz. Jinak dobré líhně najdete na www.lihne.cz. Jsou to vesměs automaty a dělají vše sami. Stačí si vybrat podle velikosti. Já bych ve Vašem případě šla tak do 40 vajec. Dana

Přidejte reakci

Přidat smajlík