Dobrý den, ráda bych si pořídila tuto líheň, máte s ní někdo zkušenost, nebo co by jste doporučili, přibližně této kapacity za takovou cenu, děkuji a zdravím Veronika http://www.lihne.cz/341-22.html je to z inzerátu tady na ifauně.
Dobrý den,také bych měla dotaz jakou líheň zvolit.Jsem úplný začátečník,samouk,chovám pipiny teprve 1/2 roku ale nikdy jsem si nemyslela,že mě budou až tak zajímat,že bych se pustila i do líhnutí.Chovám zdr. wyandotky,hedvábničky a taky pár dominantek.Byla bych moc vděčná,kdyby mně - začátečníkovi - někdo poradil,co by bylo pro mne na začátek nejlepší.Díky za radu
Úplně nejlepší pro Vás jako začátečníka je využít slepiček jako kvočen Při sortimentu co máte budou kvokat co nevidět. Líhnutí je docela složitý proces a pokud nemáte teoretické znalosti a nějaké zkušenosti, bývá jeho výsledek nejistý. Začátečník je pak zklamán a má pocit vyhozených peněz. Jinak dobré líhně najdete na www.lihne.cz. Jsou to vesměs automaty a dělají vše sami. Stačí si vybrat podle velikosti. Já bych ve Vašem případě šla tak do 40 vajec. Dana