Prosim o radu :-)))))))))))))))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.4.2012 20:28
ivankadk

XXX.XXX.227.43

Dobry vecer. Prosim Vas vie mi niekto poradit.

Moj kohut mi riadne dodrel 2 sliepky na chrbte ako na ne stale skacesmajlíksmajlík. Jedna uz ma aj zaschnutu krv a tej druhej vidno uz kozu . Mam taky pocit ze aj na hlave su akesi obdrmanesmajlík

Teraz neviem , mam ich radsej zabit smajlíkaby sa im nahodou na tu ranu nedostali parazity, alebo mam sejmut kohutasmajlíksmajlíksmajlík

Joj a este jedna rada. Vcera som dla do kurina nove sliepky 12 tyzdnove , viem uz z minuleho roka ze chvilu tym starsim trva kym si zvyknu na seba, ale ten kohutsmajlík ich hned tam kvasil aj im cosi vytrhol, mozem ich teda na noc zatvarat a aj chranit tak ze ich zavrem ku brojlerom , moze sa to ?smajlíksmajlík

dakujem za odpovede pekny vecer Iva

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.4.2012 20:55
Uživatel s deaktivovaným účtem

mate dost naruziveho kohuta ale to je vsak dobre,,a to mate k nemu len dve sliepky???takemu kohutovi aspon 10sliepok,,

19.4.2012 10:09
honzo

XXX.XXX.40.135

ivankadk napsal(a):
Dobry vecer. Prosim Vas vie mi niekto poradit.

Moj kohut mi riadne dodrel 2 sliepky na chrbte ako na ne stale skacesmajlíksmajlík. Jedna uz ma aj zaschnutu krv a tej druhej vidno uz kozu . Mam taky pocit ze aj na hlave su akesi obdrmanesmajlík

Teraz neviem , mam ich radsej zabit smajlíkaby sa im nahodou na tu ranu nedostali parazity, alebo mam sejmut kohutasmajlíksmajlíksmajlík

Joj a este jedna rada. Vcera som dla do kurina nove sliepky 12 tyzdnove , viem uz z minuleho roka ze chvilu tym starsim trva kym si zvyknu na seba, ale ten kohutsmajlík ich hned tam kvasil aj im cosi vytrhol, mozem ich teda na noc zatvarat a aj chranit tak ze ich zavrem ku brojlerom , moze sa to ?smajlíksmajlík

dakujem za odpovede pekny vecer Iva

Bohužial jeden kohut na dve sliepky je málo, idálny počet 8-10ks. Zabite kohuta smajlík smajlík smajlík, na intenzitu znášania vajec aj tak nemá vplyv a kuratka tiež nebudú lebo sliepka, ktorá nieje v dobrej kondícii, alebo je zranená kvokat nebude. Sliepkam chrbáty zarastú toho sa nebojte. Ošetrovat to nijako nemusíte.

Mladé kurice možete dat spolu so starými sliepkami, budete mat o starost menej (nemusíte ich na noc zatvárat k brojlerom). Cca za 10 táždnou Vám začnú mladé sliepočky nosit vajíčka, potom kúpte mladého kohúta (primeraného k sliepočkám - váhou).

Jano

19.4.2012 15:23
ivankadk

XXX.XXX.227.37

Dobry den
dakujem za odpovede o sliepky sa teda bat nemusim , to som rada. Asi som sa zle vyjadrila . Mam 6 sliepok a kohuta:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík