Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.4.2012 19:23

Dobry den tak dnes som uz zvysil vlhkost na 65% a aj este dnes vypnem otacanie,ale musim pockat kedy bude liahen rovno,,nerad ju davam z kolisky dole ,preto lebo si myslim zeby zle prudil vzduch cez spodne otvory,ked by bola iba na tych malych okruhlich nozickach,,tak ju radsej nechavam v koliske,,a aj ich dam uz na lezato aby sa kuriatka ustalili a pripravili na liahnutie,,som zvedavy ci nieco bude,,ak hej tak prve sa budu liahnut tie ktore boli cerstvejsie vajicka ako tie ktore boli starsie,,takze ratam tak dva ,tri dni ,ako aj tie moje sa tak postupne liahli,,

22.4.2012 19:47

fotka ,uz dvakrat som presvihol aby bola rovno,,:-) musim ju teraz sledovat,,aked bude rovno hned vypnut otacanie,,:-)

22.4.2012 19:56

ak sa vyliahnu,tak kamarat bude stastny,,bo jeho suka cistokrvny slovenky ovciak,,mu vcera zahrdusil 6sasexiek,,tak mu ostal len kohut a 4 sliepky,,a dnes dokupil obycajnych 6hnedych hybridiek ,ale peknych uz pred znaskou za 6 euro,,povedal mi ze akurat prisel ked hrdusila tu 6 ,ze ani kohut nezabranil tomu ze skriekal,aj sa pustil do nej ale nic,tak ze schmatol sliepku tu mrtvu,a snou ju poriadne dobil,,a ze teraz sa ani na sliepky nepozrie ta suka-vola ju bela,,,ze ked vydi sliepky pustene na dvore tak radsej zalezie do budy,,a necha ich napokoji,,,skoda ich lebo mal ich pekne,ale ak sa vyliahnu tak doplni stav,,vsak by ich malo byt 22,este dnes presvietim preistotu,ci su tam,a uz to necham na ne ,,a budem cakat,,

22.4.2012 20:19
luxdkas

XXX.XXX.1.102

Pefo , odkiaľ ste ?

22.4.2012 20:55

ahoj,som z okolia Ziliny-Varín,,

22.4.2012 21:18
luxdkas

XXX.XXX.1.102

Aj ja som tiež žilinský kraj , obec Oščadnica , ale asi by som Vám radšej napísal e-mail , aby sa to tu nepreplnilo mojimy otázkami.:-)):-))
Môj e-mail je lukas_pagac@centrum.sk

22.4.2012 21:25

moj,je nestor20@azet.sk ,,,,kamarata asi nepotesim neviem co sa asi stalo,,jedno vajce z 22 bol zaprdok,,druhe sami tiez nezdalo a bolo tam sice zive kurca,ale male ako keby malo iba 15dni,,liahnut by samali vstredu-stvrtok,,malo asi 3cm,,dorastlo by dovtedy,,sami zda ze kazde je vinom stadiu vyvoja,,,a to je zle,velmi zle,,,,preto nerad liahnem druhym,lebo teraz si moze mysliet ze som si ich nechal,,,smajlík cim to moze byt,,,ved moje sa krasne vyliahli,,moze to byt ze som ju vycistil a hned som pokracoval v druhom liahnuti,,,?

22.4.2012 21:32

luxdkas napsal(a):
Aj ja som tiež žilinský kraj , obec Oščadnica , ale asi by som Vám radšej napísal e-mail , aby sa to tu nepreplnilo mojimy otázkami.:-)):-))
Môj e-mail je lukas_pagac@centrum.sk

pokec zase blbne tak mam aj druhy garu@post.sk

25.4.2012 21:25
rybka

XXX.XXX.201.155

Kuřátka wyandotek stříbrných černě lemovaných z nás. vajec z hobby chovu :-)

25.4.2012 21:29
rybka

XXX.XXX.201.155

Wyandotky stříbrné černě lemované z nás. vajec velkochovu ( Gyron ) a pár mých faverolek :-)

25.4.2012 22:09
mamkamaria

XXX.XXX.55.1

Sú zlatučké, ja mám ísť v piatok pre barneveldčatá. Dúfam, že sa mi to podarí

26.4.2012 20:15

tak konecne som sa dockal ,teda moj kamarat dnes sa zacali liahnut,,uz mam 3vajicka nadubnute,,a ja som mu predvcerom povedal ze asi nic nebude,,ale dnes som mu povedal ze uz su dve a ked som prisiel vecer domov tak uz tri,nadobnute sasexky,,,ked budu vsetky pekne osusene,tak dam fotku a tento rok uz koncim ,s liahnutim,,,:-)

26.4.2012 23:34

tak prve je uz na svete,,konecne,,asi sa budu liahnut ako tie moje tri dni,,kazdy den cosi,,:-)

26.4.2012 23:40

uz som si myslel ze ma liahen sklame,ale nesklamala,,,je to dobra liahen,,:-)

27.4.2012 20:38

tak uz mam 6kuriatok,a dalej sa liahnu,male sasexky:-)

27.4.2012 20:52
luxdkas

XXX.XXX.1.102

GRATULUJEM...smajlíksmajlík
Mne sa včera vyliahli pod liliputkou 4 malé liliputky a dnes som jej pridal ešte 4 liliputky z liahne aj keď už majú týždeň tie z liahne , prijala ich bez námietok :-)):-)):-):-):-)):-))

28.4.2012 16:32

no nakoniec sami vyliahlo 13 sasexiek,,aj tak dobry vysledok bo vajicka boli nasi 3tyzdne stare,,,ja som si myslel ze sa nic nevyliahne,,ale aspon nieco,,este sa posledne dve liahnu ale do vecera budu aj tie vonku,,,a uz konecne poriadne vycistim,vyumyvam celu liahen,,aby bola potom zase pripravena posluzit,,,,chcem sa opytat chovatelov co liahli kamaratovi alebo susedovi,,ze kolko si mam vypytat,zato ze som mu to vyliahol lebo elektrika neni zadarmo???a nechcem ja som chcel 10euro ,ale sami to zda moc,,asi 5euro,,dam sem fotku,konecneho stavu,,je ich tam 11, a este dve su v liahni do vecera sa vyliahnu,alebo do rana,,

28.4.2012 16:37

a tu ich je uz 11 peknych hrciek,,jedno ako druhe,,pekne zltucke,,:-) tento rok bol dobry dokopy som vyliahol aj smojimi aj so sasexkami 32kuriatok,,,a premna je to pekny vykon,,,

28.4.2012 20:31

tak konecne su uz vsetky,,nasvete,,chvalabohu:-)

28.4.2012 20:43

a tu su tie moje,,maju uz 3tyzdne a tri dni,,,

29.4.2012 14:45

take su pekne ze ich musim stale fotit,,:-)

29.4.2012 14:48

skoda ze je ich tak malo iba 12,,to 13 sa nedokazalo vyliahnut bolo nato dost slabe,,a ked som nato prisiel tak uz bolo uhynute,,ale aj tak polovica je,,a dnes sa snimi uz musim rozlucit,,uz mu ich idem dnes zaniest podvecersmajlík

3.5.2012 23:23
rybka

XXX.XXX.201.155

Wyandotky a faverolky si už užívají venku sluníčka a travičky :-)

4.5.2012 15:44
mamkamaria

XXX.XXX.55.1

Zdravím, tak konečne môžem aj ja ukázať drobotinu z minulého piatka, moje barneveldčatá

4.5.2012 15:47
mamkamaria

XXX.XXX.55.1

A tu už majú týžden, už im rastú pierka

5.5.2012 20:06

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
a tu su tie moje,,maju uz 3tyzdne a tri dni,,,

tak som tu znova,,moje kurcata uz maju mesiac a tri dni a dnes som uz zistoval co to mam,,tak zo 17 kusov, mam 7 kohutov a 10sliepociek,,konecne spokojny,:-)

6.5.2012 20:09

tak rastu zevraj pekne ,ale ja ich vidim kazdy den,a mne sa az tak nezda,,co myslite?

6.5.2012 20:10

6.5.2012 20:11
8.5.2012 22:02
tragopan

XXX.XXX.31.214

Zdrobnělé velsumky, východofrízští racekové a kočinky. Nyní jsou na řadě zdrobnělé maransky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík