mam 4 tyzdnove kaciatka a kedze nie som zastancom zmesiek tak im zatial davam na jemno zosrotovanu kukuricu a vitaminy. Jedia ju ale nic moc. Skusila som zihlavu, ale tu odignorovali, ak je pekne davam ich do vybehu na travicku tu si ustipuju s potesenim. Dnes som im skusila dat listy salatu tak som myslela ze sa prerazia ako sa na to vrhli a bastili ako o zivot. Tak teraz neviem ci ich krmim spravne a co by som este mala pridavat ku kukurici, len nie zmesku.
su to obycajne kacata brojlerove, zabky nemaju to som kontrolovala hned ako som sa o tom tu na diskuzii docitala. Nie je tak ze by neprijimali potravu len to ako sa vrhli na ten salat ma spochybnilo v presvedceni ze ich krmim dobre. Poobede som im natrhala pupavove listy tak tiez sa na ne vrhli uplne bezhlavo.
dakujem za rady, ked prestane prsat tak budu zase vonku maju pekny vybeh zo zelenou travickou a zemiacky urcite pridam, srot maju kukuricny a psenicny aj vitaminy, teraz ich mam v bednicke dnu pretoze dnes cely den leje. Pupavu este maju som im natrhala za vedierko.
Este by som mala dotaz mozna sa zasmejete ale dnes som sa divala ked tak dzavotali okolo mna kym som im asi po 55 - raz davala cistu vodu a vsimla som si ze jedno ma uple svetly zobacik zatial co ine pekny zltucky. Znamena to nieco alebo je to v poriadku?