Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Klaudia

29.6.2012 13:33
Klaudia

XXX.XXX.104.228

Dobry den. Chcela by som poradit ohladne mojej sliepky. V poslednej dobe je velmi smutna a moc sa nepohybuje a teraz dokonca nechce doslapovat na jednu nohu, ktora jej velmi opuchla a scervenela. Hladala som na internete o aku chorobu by mohlo ist ale nenasla som. Vedeli by ste mi prosim poradit co spravit s takym opuchom u sliepky ? Dakujem

29.6.2012 16:14
ildika

XXX.XXX.1.30

Nemůže to být třeba otrava krve? (mohla na něco stoupnout) Nebo nemá okolo té nohy otočenou nějakou tenkou nitku? To se mi stalo u perličky - kolem nohy se jí natěsno omotala nitka z pytle, potom kulhala. Může to být jakékoli poranění, třeba i kloubu. Nohu je třeba dobře prohlédnout.

29.6.2012 23:23
klaudia

XXX.XXX.104.228

Nie urcite tam ziadnu nitku nema. Vyzera to ako opuch - ale neviem si vysvetlit z coho sa jej to mohlo stat.Nemala by som jej na to prikladat niake obklady alebo nieco preto spravit ?Velmi nerada by som o nu prisla. Dakujem za odpoved
Klaudia

30.6.2012 06:00
jankarudo

XXX.XXX.17.26

hlavne nech ma dobre cerstve papanicko a cistu vodu prosim .... myslim si ze ten opuch je zdrojom niecoho...bude to zniet smiesne vezmi ju k zverolekarovi pichne jej protilatky ... nenechaj sa ju trapit . vela stastia

Přidejte reakci

Přidat smajlík