Kvočka na znáške nekadí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.7.2012 12:51
akami

XXX.XXX.62.195

Chcem sa spýtať chovateľov na skúsenosti s týmto problémom. Minulý rok som mala kvočku, u ktorej som tomuto nevenovala pozornosť, spoľahla som sa na ňu, že ona predsa vie, kvočka však nekadila a po 12 dňoch sedenia uhynula priamo na znáške tak, že jej roztrhlo črevá. Bolo nám to vtedy desne ľúto a nechcem aby sa to stalo zas... Teraz mám kvočku, sedí piaty deň, nekadí. Prvý deň nič, druhý sa vykadila (obrovskú hromadu), teraz zas už tretí deň, čo nekadí. Včera som ju 3x zhodila z hniezda, nech ide von, napila a nažrala sa, no žiaden trus. Viete mi poradiť čo s tým? Nie je nejaká finta alebo tak? Po minuloročnej skúsenosti mám o kvočku obavy...

7.7.2012 13:18
ponka1

XXX.XXX.53.101

Odneste ji hodně daleko a jak bude utíkat na hnízdo tak se vyprázdní....:-)

7.7.2012 23:37
akami

XXX.XXX.62.195

Skúšala som, nepomohlo. Dnes sa vykadila po 4 dňoch, bolo toho skutočne moc. Ale stále ešte má dosť dní sedenia pred sebou, mám z toho reálny strach, práve pre skúsenosť s kvočkou minulý rok... Asi si budeme musieť poradiť nejak sami ...

10.7.2012 22:39
list

XXX.XXX.181.50

Sundejte ji z vajec a zamezte návrat. Já kvočnu sundaval každý 3tí den, všechno v pohodě ustála:-)) Ale je pravdou, že si sama na chvíli z vajec seběhla denně ... nakrmila se , napila a samozřejmě taky vyprázdnila:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík