Uživatel s deaktivovaným účtem

Prosím , kdo máte velké faverolky,potřebovala bych alespoň 3 dvouleté slepičky.Mám krásného kohouta,ale slepičky jen 3 a to 3leté.Jsem ze Středočeského kraje.Případně bych potřebovala cca v lednu asi 25 ks nás.vajíček.Vím,že to je brzy už nyní přemýšlet na příští rok.S faverolkama začínám a nějak jsem to vzala za špatný konec . Díky Jitka

Díky moc,zkusím večer.
rybka
napsal(a):
Zdravím, chovám také velké faverolky lososové, mám kohouta a tři slepice,nyní mi přibylo pět letošních kuřiček, pokud přežijeme zimu ve zdraví, určitě kuřátka či násadová vejce budou, když tak mi písněte na email, mám ho v profilu
Jak se mohu kouknout na e-mail do vašeho profilu. Poradíte krok za krokem? Děkuji.

Díky moc,už mám poznamenáno,jinak jsem si přečetla co vše chováte,já mám kolii-psa zlatého-mám je už skoro 40 let.Jinak mám ještě bišonka-fenku-oba tito pochází ze Zlaté Jalny Praha.Mám ještě nalezence kočičku perskou a na vánoce loni jsme si přivezli kocourka Ragdolla.
Všem zdejším diskutujícím moc a moc děkuji za pomoc,jsem ráda a opravdu potěší,že si ještě dokážeme pomáhat.Všem přeji mnoho úspoěchů,zdravá zvířátka,krásnou drůbež.Zdraví Jitka Maňáková