S polutovaním musím napísať že som mal lepšie výsledky v chove keď som krmil žihlavou, repou, repným chrastím a mladou lucerkou, doplnenou buď šrotmi a časťou BK plus Plastin ako teraz keď z časových dôvodov a pohodlnosti pri krmení používam KKZ. Vaša otázka sa nedá jednoznačne zodpovedať. Je to dané ročným obdobím, kategoriou zvierat a aj kvalitou šrotov. Je to bio extenzívny chov a ja osobne som repu používal vždy v množstve viac ako 50 % celkoveho množstva dennej krmnej dávky. Zelené v čase absencie kr. repy tvorilo možno i 80% DKD. Ale treba si to vyskúšať a potom robiť závery. Možno iný chovatelia budú maž rozdielny názor. Ja som týmto krmil pižmovky, pekinky, okr. kačice, perličky, morky, bažanty a zd.velsumky. Mladé pižmovky zo skorých hniezd dostávali na jemno strúhanú repu už po 10 dňoch.
ja som sa pytala koli tomu ze na jar som nasadila krmnu repu a teraz uz dorastenu zacinam pridavat do krmenia miesam ju zo srotom. Kackam moc nechuti, ale sliepky a morky sa idu za nou umlatit, len som si nie ista aky podiel obilovin mozem nahradit aby neutrpel rast mladej hydiny a znaska tej starsej.