Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.9.2012 21:11
danielbratislava

XXX.XXX.48.224

Čaká nás krásne chovateľské podujatie. Dnes som viezol zvieratá na výstavu do Hodonína. A bol som príjemne prekvapený. Veľmi dobre zorganizované a čo sa týka zvierat úžasné, treba vidieť. Tak ak máte čas a chuť, treba sa tam vybrať.

6.9.2012 20:05
jeroným

XXX.XXX.3.174

Já tam pojedu a už se celkem těším. Ale zaráží mě jedna věc. Nikde jsem nenašel,od kdy do kdy je výstava otevřená a na místo,kde to má být, je napsáno Smetanova ulice. To mám brát,že uzavřou jednu ulici a tam to bude??

6.9.2012 22:09
danielbratislava

XXX.XXX.48.224

Určite to nájdete, Hodonín nie je Praha :-)

6.9.2012 22:25
lydie

XXX.XXX.70.117

jeroným napsal(a):
Já tam pojedu a už se celkem těším. Ale zaráží mě jedna věc. Nikde jsem nenašel,od kdy do kdy je výstava otevřená a na místo,kde to má být, je napsáno Smetanova ulice. To mám brát,že uzavřou jednu ulici a tam to bude??

pá 12-18h
so 8-18h
ne 8-12h

ptejte se na areál Velká kasárna

6.9.2012 22:51
chovatelpodluzi

XXX.XXX.242.20

jeroným napsal(a):

V podstatě máte pravdu. Je to ulice v areálu Velkých kasárna. Protože se to přestavuje postupně na bytovky, tak se těm silnicím mezi jednotlivými stavbami daly názvy,... i běžně pro trhy v Hodoníně má ZO uzvařenu celou ulici na které leží haly. Tak je pochopitelné, že i pro tuto výstavu si uzavřou ulici (haly jsou podélně, tedy jen tyto dvě stavby tvoří tuto ulici). A odkaz jak se tam dostat pěšky od Železniční stanice i s cílovým bodem mezi halami jsem tu nedávno vkládal. Jen nevím zda na králíky, holuby či drůbež). Když jsem dnes odjížděl, již byly na dvou hlavních křižovatkách od silnice Břeclav- Zlín velké cedule směřující na výstavu (ala cirkusové poutače), takže jistě v pohodě najdete :-)

7.9.2012 07:08
jeroným

XXX.XXX.3.174

Díky za podrobné info:-)smajlík

7.9.2012 17:09
kingofpop

XXX.XXX.1.38

Nevíte jestli je už na netu katalog výstavy ?

7.9.2012 17:30
chovatelpodluzi

XXX.XXX.242.20

kingofpop napsal(a):
Nevíte jestli je už na netu katalog výstavy ?

Asi takto, cituji z diskuze na králících vedle: "Ocenění najdete zítra ráno v katalogu na výstavě." Já předtím uvedl, že nevím o tom, že by pořadatelé vůbec uvažovali katalog dát na net. Ke stažení je přehled plemen, počtů celkem a prodejných na www.chovatelehodonin.cz. To je myslím, z mého pohledu, více než dostačující.

7.9.2012 18:14
kingofpop

XXX.XXX.1.38

Na to jsem se díval ale k čemu mě to je když nevím čí to je a jak to měl ohodnocené :-) snad tam zítra dojedu :)

7.9.2012 18:25
danielbratislava

XXX.XXX.48.224

chovatelpodluzi napsal(a):
Asi takto, cituji z diskuze na králících vedle: "Ocenění najdete zítra ráno v katalogu na výstavě." Já předtím uvedl, že nevím o tom, že by pořadatelé vůbec uvažovali katalog dát na net. Ke stažení je přehled plemen, počtů celkem a prodejných na www.chovatelehodonin.cz. To je myslím, z mého pohledu, více než dostačující.

Z jednej strany rozumiem usporiadateľom, ale z hľadiska majiteľa vystavených zvierat by som sa rád dozvedel výsledky.

7.9.2012 19:11
kingofpop

XXX.XXX.1.38

Přesně tak chtěl bych vědět jak jsem dopadl a jak dopadly kolegové smajlík:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík