Křepelky japonské se perou

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.11.2012 13:43
petrm

XXX.XXX.187.153

Dobrý den, prosím o radu. Od podzimu chovám 3 samičky, 2 tmavé a jednu divokou. Dnes jsem zjistil že jedna tmavá terorizuje divoku, dokonce ji poranila oko. Dnes už vím, že by se neměly kombinovat různě zbarvené křepelky, ale to jsem v době pořízení nevěděl a doted byly v pohodě. Divokou mám teď odělenou v malé kleci, ale to nemá budoucnost,... může být vůbec sama, že bych ji někomu dal? Nebude ji samotné smutno, lze chovat křepelku jako solitéra? Jinak uvažuju, že půjde do polívky, ikdyž je mi ji líto...každopádně nechci, aby trpěla a zpátky jít k tmavým asi nemůže:(
Děkuji za radu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.11.2012 14:27
Uživatel s deaktivovaným účtem

hod ji do polivky

5.11.2012 14:31
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

petrm napsal(a):
Dobrý den, prosím o radu. Od podzimu chovám 3 samičky, 2 tmavé a jednu divokou. Dnes jsem zjistil že jedna tmavá terorizuje divoku, dokonce ji poranila oko. Dnes už vím, že by se neměly kombinovat různě zbarvené křepelky, ale to jsem v době pořízení nevěděl a doted byly v pohodě. Divokou mám teď odělenou v malé kleci, ale to nemá budoucnost,... může být vůbec sama, že bych ji někomu dal? Nebude ji samotné smutno, lze chovat křepelku jako solitéra? Jinak uvažuju, že půjde do polívky, ikdyž je mi ji líto...každopádně nechci, aby trpěla a zpátky jít k tmavým asi nemůže:(
Děkuji za radu.

Nebo k ní kupte 1 divokou a uvidíte :-)

5.11.2012 14:46
petrm

XXX.XXX.187.153

Nemá druhou velkou klec, ani místo:(

6.11.2012 15:21
eversil

XXX.XXX.99.214

křepelky jsou vůči sobě někdy dost agresivní.dokážou si vyklovat oči i skalpovat hlavu.Vůbec to nezáleží na barvě zbarvení.vždycky musíte chovat zvířata která vyrůstala spolu.zařazení nového jedince do hejna je opravdu někdy problém.

Přidejte reakci

Přidat smajlík