Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.11.2012 18:30
mysak

XXX.XXX.226.194

Prosím všechny, kdož vědí nějaké termíny výstav třeba i jen regionálních v sousedním Německu, Rakousku a pod. (kromě tedy Evropy v Lipsku) , zajímá mne peří. Vzpomínám na velice hezkou a zdařilou výstavu ve Štraubingu před dvěma lety. Bohatě stačila k osvěžení krve domácího. Nikde nemohu najít odkaz. Pro ty kdož nechtějí do Lipska by to mohla být třeba možnost nákupu zvířat.

Případně u Lipska zda někdo z vás má přístup k předběžnému katalogu drůbeže.
Díky předem
Juraj Kafka

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.11.2012 18:57
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den.
Tento víkend se chystám do Německa, města Ulm.Koná se tam 84.Německá výstava zdrobnělé drůbeže.Dále 39.Spolková výstava chovatelů velké a vodní drůbeže.Jedu tam poprvé,tak se těším co tam bude v vidění.

21.11.2012 19:38
Jiří Herynek

XXX.XXX.192.78

Dobrý den,
pěkná výstava je v lednu (nevím přesně, mohu zjistit) v Schönbachu, je to za Libercem, přes Žitavu na Opach. Pěkné celé patro drůbeže a druhé holubů, napěchovaná burza stovkami zvířat v dobré kvalitě za rozumné ceny, Herynek J.

21.11.2012 22:45
incas

XXX.XXX.176.150

Ahoj všichni, na níže uvedeném odkazu je kompletní německý výstavní kalendář. Je tam vše potřebné, hledá se v něm perfektně. S pozdravem Jirka S.

http://www.gefluegelzeitung.de/schaukalender-gefluegel?redid=330331&action=list

22.11.2012 16:43
mysak

XXX.XXX.226.194

Skvělé, děkuji vám pánové. Samozřejmě, prosím, házejte typy dále. I další přispěvatelé.
I to je jeden z důvodů, že ceny i tak dost kvalitních zvířat mohou být na těchto menších výstavách znatelně nižší než na prestižnější "Evropě". Kde ovšem je zase jedinečná možnost získat zvíře i odjinud než jen z Německa, (platí zejména u vzácnějších plemen). Co se týče mě, tak já do toho Lipska stejně jedu. Ale říkám si neseženu tam, seženu jinde a třeba lépe.
Ještě jednou díky.
Juraj Kafka

22.11.2012 19:48
frikmon

XXX.XXX.197.182

Dobrý den všem, především díky za tipy a já se zeptám jak je to s našimi dalšími sousedy Poláky. Je to taky velká země a poslední dobou jsou všeobecně na urovni tak jak oni a drobné zvířectvo, výstavy a trhy, popřípadě kde já neměl zatím tu čest:-)

24.11.2012 09:43
peter z bratislavy

XXX.XXX.234.18

Juraj,
možno sa aj v rade na nakup zvierat stretneme. Predbežný zoznam predajných holubov a hydiny je na:

http://lipsia-rassegefluegel.de/index.php?option=com_content&view=article&id=258&Itemid=195

Je to zoradene podľa abecedy a pomiešane holuby s hydinou. Ale vidíš presne koľko kusov z ktorého plemena je na predaj a za aku cenu.

27.11.2012 20:31
bodlak

XXX.XXX.85.145

Dobry den
prosim jak to vlasne na vystave v Lipsku funguje chtela bych koupit kohouta , je to tam taky na listky jako u nas smajlíksmajlík nebo je to nejak jinak , prosim poradte dekuji Bodlak

Přidejte reakci

Přidat smajlík