Nějaká silvestrovská výstava v SR?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.12.2012 19:26
mysak

XXX.XXX.54.5

Dobrý den, přátelé, kolegové ze Slovenska,
mám cestu na Prešova tak se chci zeptat, nevíte někdo o nějaké víkendové výstavě v okolí?
Díky
Juraj Kafka

26.12.2012 12:35
krokodil

XXX.XXX.11.228

mysak napsal(a):
mám cestu na Prešova tak se chci zeptat, nevíte někdo o nějaké víkendové výstavě v okolí?
Díky
Juraj Kafka

smajlíkO silvestrovskej neviem, ale 5 a 6. januára 2013 bude v Sobotišti, t.j. pri Senici čo je na druhom konci Slovenska keď to berieme od Prešova. Tá je asi jediná v tomto období. Ale zato je načisto pekná. Krokodíl.smajlík

27.12.2012 22:52
hudos00781

XXX.XXX.146.114

mysak napsal(a):
Díky
Juraj Kafka

http://www.burzagiraltovce.szm.com/

2. nedeľa v mesiaci – Burza Drobnochov: pre drobnochovateľov, pestovateľov, remeselníkov, poľovníkov, rybárov, ovocinárov, včelárov, ... od 07:00 do 12:00

4. nedeľa v mesiaci – Burza Drobnochov: pre drobnochovateľov, pestovateľov, remeselníkov, poľovníkov, rybárov, ovocinárov, včelárov, ... od 07:00 do 12:00

malo by to byť každý mesiac

28.12.2012 19:29
pijo

XXX.XXX.22.74

mysak napsal(a):
Díky
Juraj Kafka

29-30.12 je klubová výstava amerických kingov v Bernolákove. Bohužial je to na západnom slovensku. Iba ak by ste sa tam zastavil cestou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík