PRVOCHOVATELKA po DRUHE :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.1.2013 20:51
ivankadk

XXX.XXX.89.70

Dobry vecer smajlík

Po dlhsej dobe sa na Vas opat obraciam s prosbou o radu. Kedze som zacinala v r 2011 len so sliepockami a osvedcilo sa nam to , minuly rok som pokrocila o 2 morky. Precitala som toho kvanta o tom ako to chovat ....... a div sa svetu vahu mali nadhernu , moriak 24kg a morka 13kg. Neviem ci to stacilo pre niekoho no pre mna to bol velky uspech smajlíksmajlíksmajlíksmajlík
Tento raz by som potrebovala poradit co sa tyka vodnej hydiny. Chcela by som si zaobstarat husi a kacky. Kacky by som ,ale chcela aj na dalsi chov , mam si teda pozhanat kacku ( ktora uz nesie vajcia ) s kacerom od nieakeho chovatela , alebo aky druh kupit? Pyzmovku ?smajlíksmajlík Slovensku hus, ci husokacky?

Budem velmi rada ked mi poradite ake druhy kupit a naco sa mam zamerat.
PS: este jeden dotaz , mate niekto skusenosti z hydinou z Gyronu, celkom sa mi to pozdava.

Velmi pekne dakujem za radysmajlíksmajlík pekny vecer

5.1.2013 22:36
hudos00781

XXX.XXX.146.114

viem vám odpovedať iba na otazku ohladom gyronu ked pojdete sama a vyberiete si ktore chcete tak si určite vyberiete dobre ale ked si ich nechate iba priviesť tak vam určite daju aj nie práve najlepšie jedince a keby ste chceli od nich násadové vajcia tak to je tiež dobre my sme kupili vajcia brojlerov a boli krásne dobre priberali a nemali tak pokryvené nohy ale lepšie je si ich vyzdvihnuť sám pretože ked am ich prinesie kurier tak male percento z nich je pničené

7.1.2013 14:39
ivankadk

XXX.XXX.89.70

Dakujem za odpovedsmajlík

13.1.2013 15:48
ivankadk

XXX.XXX.89.70

Dobry den . Potrebujem poradit od skusenejsich. Zaostarala som si 2 kačky ruanske +káčer a 1 pižmovku. Vedeli by ste mi pradit co im v tomto zimnom obdobi davat žrat?smajlíksmajlík ,davam im kukuricu , psenicu, mam im davat aj chlieb alebo otruby ? Dakujem za radusmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík