Dobry vecer ![]()
Po dlhsej dobe sa na Vas opat obraciam s prosbou o radu. Kedze som zacinala v r 2011 len so sliepockami a osvedcilo sa nam to , minuly rok som pokrocila o 2 morky. Precitala som toho kvanta o tom ako to chovat ....... a div sa svetu vahu mali nadhernu , moriak 24kg a morka 13kg. Neviem ci to stacilo pre niekoho no pre mna to bol velky uspech ![]()
![]()
![]()
![]()
Tento raz by som potrebovala poradit co sa tyka vodnej hydiny. Chcela by som si zaobstarat husi a kacky. Kacky by som ,ale chcela aj na dalsi chov , mam si teda pozhanat kacku ( ktora uz nesie vajcia ) s kacerom od nieakeho chovatela , alebo aky druh kupit? Pyzmovku ?
Slovensku hus, ci husokacky?
Budem velmi rada ked mi poradite ake druhy kupit a naco sa mam zamerat.
PS: este jeden dotaz , mate niekto skusenosti z hydinou z Gyronu, celkom sa mi to pozdava.
Velmi pekne dakujem za rady
pekny vecer
viem vám odpovedať iba na otazku ohladom gyronu ked pojdete sama a vyberiete si ktore chcete tak si určite vyberiete dobre ale ked si ich nechate iba priviesť tak vam určite daju aj nie práve najlepšie jedince a keby ste chceli od nich násadové vajcia tak to je tiež dobre my sme kupili vajcia brojlerov a boli krásne dobre priberali a nemali tak pokryvené nohy ale lepšie je si ich vyzdvihnuť sám pretože ked am ich prinesie kurier tak male percento z nich je pničené