Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.1.2013 18:25
misssssko

XXX.XXX.46.19

ahojte , ako drvit kosti pre sliepky, kladivom sekerou, alebo mate daky vylepsovak ? DDakujem

11.1.2013 18:31
vaclav.drexler

XXX.XXX.219.151

misssssko napsal(a):
ahojte , ako drvit kosti pre sliepky, kladivom sekerou, alebo mate daky vylepsovak ? DDakujem

pekny vecer ,ja drtim kosti pakovym drticem na kosti,ale jen ty měke kuřeci a veprove použil jsem elektrickou krouhačku na řepu,kterou mam vylepsenou o 2nože navic a vznikne krasna pasta a je to vyborne krmivo pro drubež vyborne nesou. v.d.

11.1.2013 18:42
misssssko

XXX.XXX.46.19

kuracie kosti drtit pre sliepky sa nemaju ,aspon co som cital aby nevznikal kanibalizmust..

srotovnik mam na repu aj ja, zkusim to. dake ine napady?smajlík

11.1.2013 19:43
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

Zdravím, já kosti sekám sekyrkou nejlepší způsob. I když mám věcičku co je na kosti přímo udělaná smajlík Ale jak říkám nejlepší je sekyrka aspoň pro mě smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.1.2013 20:03
Uživatel s deaktivovaným účtem

misssssko napsal(a):
kuracie kosti drtit pre sliepky sa nemaju ,aspon co som cital aby nevznikal kanibalizmust..

srotovnik mam na repu aj ja, zkusim to. dake ine napady?smajlík

To je další hloupost-jako,že se psovi nemá dávat maso,aby nebyl agresivní.Kde jste takový nesmysl četl?Kanibalismus vzniká zcela jinak a ne z drůbežích kostí,přeci jen by to chtělo nastudovat trochu víc e zootechniky o drůbeži.

11.1.2013 20:26
misssssko

XXX.XXX.46.19

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To je další hloupost-jako,že se psovi nemá dávat maso,aby nebyl agresivní.Kde jste takový nesmysl četl?Kanibalismus vzniká zcela jinak a ne z drůbežích kostí,přeci jen by to chtělo nastudovat trochu víc e zootechniky o drůbeži.

myslel som te by sa nemali davat slepkam drtene kosti zo sliepok aby tam nevznikal kanibalizmus. aby sliepky neboli chore, ci nieje to pravda? kazda rada dobrasmajlík

11.1.2013 23:33
dorm

XXX.XXX.64.242

Nic se nestane slepicím od kuřecích kostí.Já je drtím v rotačním šrotovníku včetně vepřových..Rozbije vše na prach při 4kw motoru a 2800ot/mim behěm několika minut.Ženě míchám i hlínu do květináčů,s ovsa udělá nahý a kukuřici naštípe na malé kousky a nežlukne jako šrot při delším skladování,straré pečivo celé bochníky,šrotuji slámu a seno na podestýlku,krmení dávám vše najednou se všemi přísadami přikryju víkem a promíchám ve šrotovníku..neznám lepšího pomocníka..udělá vše jak potřebujete a to jen délkou zapnutí(čím déle tím se dělá větší mouka)smajlík
nůž může být pevný nebo otočný jako u bubnové sekačky..já při 4kw používám pevný

http://stroje.bazos.cz/inzerat/20227274/Srotak-srotovnik.php

23.9.2014 22:38
mate27

XXX.XXX.62.51

3 kw elektromotor rozdrvi kosti alebo třeba použít silnější?????

Přidejte reakci

Přidat smajlík