Uživatel s deaktivovaným účtem

sára1
napsal(a):
Taky se pochlubím se svými opeřenci
Ti jsou jak vymalovaní na zakázku-parádní to rodinka-gratuluji!
sára1
napsal(a):
Taky se pochlubím se svými opeřenci
Jsou krásní. Pro krocany jsem měla vždy slabost a také se mi v chovu dařilo ( i když kříženců ), ale bylo na co koukat a vždy mě překvapovali svými odchovy. Stále se objevovali jedinci v zajímavém ,, originálním " zbarvení
Něco z mých odchovů ........
Nejvíc odchovaných do dospělosti jsem měla na dvoře 24 kusů a to byla paráda
Ne, ne, o krmení nešlo i když je drahé na zvířatech nešetřím. Raději se sama uskromním, ale již dva roky po sobě řeším prostory, ubykace a nedostatek zelených výběhů trpících v sezoně suchy. Také věčné remcání ,, pana domácího " tomu nepřidalo.
Co bylo první tak jsem se rozloučila s kačenami, pak šly husy ( nechala jsem dorůst jen odchovy ) a nakonec se rozloučila i s krůtami. Ty nemohu stále jaksi zkousnout. Holky byly super a vyseděly co se dalo. Pomalu nebyla třeba ani líheň. Ta byla nachystaná jen v záloze. Ta teď už jede naplno. Koncem týdne čekám první kuřátka. Je to jako pokaždé v začátku sezony test oplozenosti a líhnivosti. Jak na potvoru lednové mrazy u nás způsobovaly časté výpadky proudu. Jsem tedy zvědavá jako líhnutí dopadne
U ovcí jsem také musela zredukovat chov........no a zůstaly mi jenom pipiny, ale na ty si už sáhnout nenechám.
Takhle se mi krůtí holky promenádovaly