Tak mě tak napadlo,že téměř každý chovatel se setká s nějakým přebytkem drůbeže,která není vhodná k chovu.Tak by bylo dobré založit nějakou kuchařku kam by se psali recepty.Mohli by se sem psát nějaké rodinné speciality atd..Nemohu napsat jako první recept poněvadž je mi teprve 15 a v rodině nic neobvyklého nevaříme ani nepečeme.No a to je také důvod proč sem píši. Zkuste se nad tím zamyslet.
zemedelec z vrazkova
napsal(a):
Tak mě tak napadlo,že téměř každý chovatel se setká s nějakým přebytkem drůbeže,která není vhodná k chovu.Tak by bylo dobré založit nějakou kuchařku kam by se psali recepty.Mohli by se sem psát nějaké rodinné speciality atd..Nemohu napsat jako první recept poněvadž je mi teprve 15 a v rodině nic neobvyklého nevaříme ani nepečeme.No a to je také důvod proč sem píši. Zkuste se nad tím zamyslet.
Hmm. Bez ohledu na to, že se přebytky konzumují, mi to připadne nevhodné a vzhledem k tématice serveru trochu zvrhlé..