Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.4.2013 11:51
sedmak

XXX.XXX.252.136

Dobry den,
prosim o radu, zranila sa mi jedna zo sliepok, tak som ju oddelil od ostatnych na preliecenie. Bola izolovana takmer 3 tyzdne, teraz ked ju chcem vratit medzi ostatne neskutocne na nu utocia. Jedine co moze sa skryt niekde v kute a tam sediet. Takisto ku krmivu ju nepustia. Viete mi poradit ako ju zaradit opet do chovu, alebo jedina moznost je ju zabit?

10.4.2013 11:59
bernaček

XXX.XXX.117.5

sedmak napsal(a):
Dobry den,
prosim o radu, zranila sa mi jedna zo sliepok, tak som ju oddelil od ostatnych na preliecenie. Bola izolovana takmer 3 tyzdne, teraz ked ju chcem vratit medzi ostatne neskutocne na nu utocia. Jedine co moze sa skryt niekde v kute a tam sediet. Takisto ku krmivu ju nepustia. Viete mi poradit ako ju zaradit opet do chovu, alebo jedina moznost je ju zabit?

jak dlouho ji tam maš,jinak oni časem přestanou ja když zařadim do chovu nove kuřata tak jim hlavně slepice daji dobré čočky a na druhy den už se spolu vesele pasousmajlík

10.4.2013 12:45
sedmak

XXX.XXX.252.136

Tri dni po sebe som ju dal mezi ne, ale nakoniec kazdy den som ju oddelil od nich nech sa moze v pokoji nazrat a napit a aj prenocovala sama.

11.4.2013 16:58
milan53

XXX.XXX.224.62

Ak je sliepka zranená a krváca nemôže byť v chove z ostatnými nakoľko by ju sliepky uklovali.Nepíšete aké mala zranenie ani ako je stará.Ak nekrváca nechajte ju aj na noc s ostatnými.Oni jej nakoniec dajú pokoj.M.H.

Přidejte reakci

Přidat smajlík