sona1
napsal(a):
Zdravím a přidávám naše miláčky...
pan Ťulda- houser tulúzský
Zatim letošní z první várky 11 Pomořanek a z druhé z 18 vajíček dvě čisté a 16 narozených
Letos je to jakési divné , ještě nesnáší , ale zdá se mi ,že tahle už každým dnem začne.
Přeji všem chovatelům mnoho úspěchů v této sezoně.
Ducky mě vlastně přivedl k chovu kachen. Je to zlatoušek. Jedna z jeho dvou Dakynek. Druhá sedí. Jsou to moje sluníčka opeřený ;)
Běžečkové. Láska na první pohled. Četla jsem o nich a do tydne jsem měla sestavený kmen Ferda,4 Princezny. Když sotva lezu a podívám se na tuhle bandu, musím se usmát a vlejou mi novou sílu do žil. ;)
mám takový dotaz na barvu kachňat, ty světlý, ty budou po matce, ale ty ostatní, kačer je modrý, tak by mě zajímalo je tam šest kusů modrých a pět černých jestli budou celé modré a černé a nebo to budou straky. Když nejsou celá modrá a černá, nemám s tím zkušenost. U kuřat např. australek jsou kuřata taky černo-bílá a pak jsou celá černá tak jestli to bude i u kachňat a nebo je to jinak?
homnika
napsal(a):
Fotku zatím nemám, ale pochlubit se musím.;D. Včera se moji pižmovce vyklubalo 8 krásných miminek. Protože obě začínáme mám radost jako blecha ;D
oprava, dneska jsem zjistila, že je jich 18
homnika
napsal(a):
oprava, dneska jsem zjistila, že je jich 18
tak asi 16;D oni se pořád vrťej
Vdovec, márne mu hľadáme partnerku. Predať? Nechať? Akosi sme si naň zvykli. Je to sranda keď sa dvori zakrslej kacenke.
Po rozpadnuti páru nilskych-husičku mi vzala liška, sa bernesky ujali vlády na vode i na suchu.
zbosace
napsal(a):
Po rozpadnuti páru nilskych-husičku mi vzala liška, sa bernesky ujali vlády na vode i na suchu.
Jééé, Vy máte zlaté brakelky, neprodal byste mi násadová vajíčka? Měla jsem objednaná z Německa a vylíhlo se z 25 vajec jediné kuře, které nakonec chcíplo, všechno bylo čisté nebo s tím pošta házela, nevím. Vodní máte krásnou, chovám husy šteinbašské.
ivankav@centrum.cz
Bohužiaľ, nejaký dobrák mi vypustil strieborné- možno to bol pes, u susedov sa.harala fena dogy a zbehli da tu psí z celého chotára. Tak som musel všetky objednávky zrusit. A to ešte si to kohúti rozdali na férovku, dvaja strieborný na jedného zlateho. Takže by s toho bol mix bez záruky.
Zatiaľ si vystacim. Mám 2x 1:2, od p. Machu, podľa neho nepribuzne. Od jedného kohúta boli v odchove 2:1 kremove- citrónove. Mal som aj zlaté v takej zostave ale jeden kohút sa zbláznil, asi zomna?a zo dňa na deň zacal byť neskutočne agresívny. Keďže naša minizoo je voľne dostupná a chodia sa na pipiny pozerať aj celé triedy škôlkarov išiel na samotku a tam si zlomil pri útoku nohu. Česť jeho pamiatke, polievka mi nechutila...Až sa mi to podarí oddeliť a nebude neskoro, dám vedieť.