Dezinfekce umělé líhně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.5.2013 17:48
xeny

XXX.XXX.159.15

Prosím může mi někdo poradit,čím dezinfikuje a čistí líheň po odlíhnutí kuřátek.
Děkuji předem za radu.

8.5.2013 08:57
vokounka

XXX.XXX.75.36

Dobrý den,já mám dezinfekci přímo od firmy brinsea. dá se sehnat na lihne.cz lucka

8.5.2013 08:59
ovecka

XXX.XXX.31.130

Formaldehydovými parami (reakce manganistanu draselného a tekutého formalínu - těžko k sehnání), savem, chloraminem, Virocidem, originální desinfekcí k líhni Brinsea. Vše podle návodu k použití. Otíráme roztokem, postřikujeme sprayem nebo flogujeme pěnou. Dana

9.5.2013 00:34
kamilek

XXX.XXX.238.249

Po odlíhnutí je to celkem jedno třeba savem a vyvětrat.Ale před líhnutím a dezinfekci vajec to jedno není.Já zsmajlíkrovna dnes objednal Ivasan Pets 1litr.ZADEJTE SI TO DO VYHLEDÁVAČE ABYCH TO NEMUSEL VŠE OPISOVAT.Na tom velkým baleni Ivasan Farm je vše popsáno.Nesmrdí ,zvířatům nevadí a je i na vejce do líhně v 1%roztoku namočit nebo posprejovat.Od Brisney a na líně.cz je to to samé,ale předražené.Toto používají veterináři a velké farmy,působí až 30 dní.Prostě bomba a můžete použít i v domácnosti,kuchyni na Wc a příbytky zvířat.Je to koncentrát tak vydrží dlouho .smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík