Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.5.2013 07:48
enducha

XXX.XXX.18.54

Ahoj, mám poprvé letos kachny saské, krmim stejně jak vše ostatni, ale přijde mi, že hrozně pomalu rostou..děkám míchanice nasekané kopřivy, brambory, vitamíny, trochu ječného šrotu.. jsou jim ted cca 3-4 tý a fakt stále malé..nevíte čím to je?

13.5.2013 14:49
maximus.jan

XXX.XXX.232.4

enducha napsal(a):
Ahoj, mám poprvé letos kachny saské, krmim stejně jak vše ostatni, ale přijde mi, že hrozně pomalu rostou..děkám míchanice nasekané kopřivy, brambory, vitamíny, trochu ječného šrotu.. jsou jim ted cca 3-4 tý a fakt stále malé..nevíte čím to je?

Protože nejsou brojlerové

13.5.2013 20:41
kutil

XXX.XXX.147.173

ječný šrot, to je dost málo a navíc, ječmen zpomaluje růst smajlík

13.5.2013 21:50
enducha

XXX.XXX.18.54

To já vím, že nejsou brojlerové, jen mi prostě přijde, že rostou opravdu pomalu..o tom, že ječný šrot zpomaluje růst slyším poprvé, ale není problém tedy vyměnit za pšeničný..ještě jsem zapomněla dodat, že ještě dostávají vařenou pšenici...a samozřejmě pastva.

13.5.2013 22:14
ovecka

XXX.XXX.31.130

Nějak mi ta vaše skladba krmení připadá chudá na bílkoviny. V bramborech rozhodně nejsou a šrotu jen málo. Z čehopak mají to nejdůležitější brát. Je pravda, že kachna sežere všechno, ale to neznamená, že potom taky poroste. Základní složky pro výkrm kachen jsou obilné šroty 55%, sojová moučka 10%, MKP 4%, sušené kvasnice 1%, zelené krmivo 30%. Soju lze nahradit hrachem, peluškou. Dana

Přidejte reakci

Přidat smajlík