Dobry den
Prosim vas poradte mi. Poctivo som sa vytrapila z liahnutim ruanskych kacic a vcera som uz prisla o 6 vdaka morkam ktore po nich postupali a riadne ich dodobali (to je len moj odhad ze na vine su asi morky ).
Dnes ich pustam na striedacku. Mam ale dotaz, minuly mesiac mi sedela cinska kackaa na koniec ked uz sa malo liahnut som nasla hniezdo rozbyte, asi kacer
Teray som nachystala nove hniezdo a zavrela som tam cinsku kacku, kacer chodi stale okolo. Mam ho k nej pustit?
Myslite si , ze mi sadne?
Dakujem za odpovede
ivankadk
napsal(a):
Dobry den
Prosim vas poradte mi. Poctivo som sa vytrapila z liahnutim ruanskych kacic a vcera som uz prisla o 6 vdaka morkam ktore po nich postupali a riadne ich dodobali (to je len moj odhad ze na vine su asi morky ).
Dnes ich pustam na striedacku. Mam ale dotaz, minuly mesiac mi sedela cinska kackaa na koniec ked uz sa malo liahnut som nasla hniezdo rozbyte, asi kacer
Teray som nachystala nove hniezdo a zavrela som tam cinsku kacku, kacer chodi stale okolo. Mam ho k nej pustit?
Myslite si , ze mi sadne?
Dakujem za odpovede
V prvé řadě-mláďata a dospělá drůbež dohromady n i k d y n e p a t ř í.Vždy musíte mít připraveny nějaké ohrádky na oddělení.Co se týká kachny pižmové-tak kačer jí nenechal sedět a chce se pojímat-proto to rozbité hnízdo.Opět,když něco sedí na vejcích-vždy zvlášť a nejlépe opět ve své ohrádce.Kačer pižmovek nesmí ani k mladým-dokáže je také zabít.