Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.6.2013 13:34
andrejka712

XXX.XXX.224.34

Prosim poradte mi. Ako sa co najrychlejsie zbavim vosiek u slipociek. Sa mi behom mesiaca ako boli dazde strasne rozmnozili a kurin cistim pravidelne. Do teraz som nemala takyto problem. Uz som pouzila aj postrek Almus pred tym mi poradili taku ampulku ktora sa riedi vo vode len si neviem spomenut na nazov a stale nic. Som im opakovala tri krat postrek kurina aj sliepkam som dala pod kridla a stale ich je vicej. Popoliste maju.smajlík smajlík smajlík smajlík

17.6.2013 14:38
andrejka712

XXX.XXX.224.47

Naozaj neviem aky ucinny pripravok mam pouzit. Prosim poradte mi co je take vysoko ucinne. DAKUJEM

17.6.2013 14:55
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

Skuste postříkat drůbež ARPALITEM NEO, ale pochybuju že by slepice měly mšice...

17.6.2013 14:57
etua

XXX.XXX.191.213

andrejka712 napsal(a):
Naozaj neviem aky ucinny pripravok mam pouzit. Prosim poradte mi co je take vysoko ucinne. DAKUJEM

Nejlépe zajít k veterináři,aby předepsal,případně poradil jaký přípravek na vši.Jinak v lékárnách jsou přípravky,které se používají na vši u dětí a tím slepice postříkat pod křídla,okolo zadku a ocasu-pozor na oči.Pak se používá další přípravek a to postříkat i uvnitř kurníku,také poradí v dobré drogerii,případně lékárně.To jsou přípravky zase na oděv atd.Ještě hledejte na internetu - přípravky na vši,blechy,roupy.

17.6.2013 15:02
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

etua napsal(a):
Nejlépe zajít k veterináři,aby předepsal,případně poradil jaký přípravek na vši.Jinak v lékárnách jsou přípravky,které se používají na vši u dětí a tím slepice postříkat pod křídla,okolo zadku a ocasu-pozor na oči.Pak se používá další přípravek a to postříkat i uvnitř kurníku,také poradí v dobré drogerii,případně lékárně.To jsou přípravky zase na oděv atd.Ještě hledejte na internetu - přípravky na vši,blechy,roupy.

Vosiek nejsou vši ne !!? smajlík

17.6.2013 15:04
andrejka712

XXX.XXX.224.47

V obchode mi povedali ze to nie je vhodne na potravinove zvierata ale na nete som sa docitala ze sa pouziva, tak neviem. Su to take ani nie milimetrove potvory a je toho strasne vela v kurine. Ked im cistim kurin dostane sa to aj na mna a lozi to po mne. Som naozaj zufala.

17.6.2013 15:06
andrejka712

XXX.XXX.224.47

ondře.j. napsal(a):
Vosiek nejsou vši ne !!? smajlík

Voska- vsa

17.6.2013 15:08
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

andrejka712 napsal(a):
V obchode mi povedali ze to nie je vhodne na potravinove zvierata ale na nete som sa docitala ze sa pouziva, tak neviem. Su to take ani nie milimetrove potvory a je toho strasne vela v kurine. Ked im cistim kurin dostane sa to aj na mna a lozi to po mne. Som naozaj zufala.

To jsou čmelici ! Vystěhovat kompletně celý kurník vystříkat savem s vodou nebo biokilem a pak vybilit ! smajlík A drůbež postříkat ARPALITEM NEO hlavně pozor na oči jak vaše tak drůbeže a měly by zmizet smajlík

17.6.2013 15:25
andrejka712

XXX.XXX.224.47

ondře.j. napsal(a):
To jsou čmelici ! Vystěhovat kompletně celý kurník vystříkat savem s vodou nebo biokilem a pak vybilit ! smajlík A drůbež postříkat ARPALITEM NEO hlavně pozor na oči jak vaše tak drůbeže a měly by zmizet smajlík

Mate pravdu, je to ono teraz som podla nazvu pozerala na nete. Dakujem velmi pekne, snad sa ich coskoro zbavim. Idem do boja smajlík

17.6.2013 17:11
venziva

XXX.XXX.32.1

ondře.j. napsal(a):

Ondro, kde kupuješ arpalit? Dneska jsem oběhla 3 drogerie v okresním městě a ani v jedné ho nevedou. Dříve se tam ale kupoval. Tak nevím.....

17.6.2013 17:46
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

venziva napsal(a):
Ondro, kde kupuješ arpalit? Dneska jsem oběhla 3 drogerie v okresním městě a ani v jedné ho nevedou. Dříve se tam ale kupoval. Tak nevím.....

V chovatelských potřebách smajlík

18.6.2013 07:17
honzapm

XXX.XXX.29.18

venziva napsal(a):

V Lékárně. Mají ho u nás navíc o 11,- Kč levnější, než v Chovatelských potřebách
hned naproti. Mám 50 kg psa a proti klíšťatům používám pouze Arpalit.
Plus dva kocouři, hejno 50 slepic, ovce... Tak už je ta rozdílná cena pak znát.

18.6.2013 13:05
bagda

XXX.XXX.193.80

A psa tím stříkáte jak často?

Přidejte reakci

Přidat smajlík