Líhnutí kuřat a zdrobnělé šumavanky

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.6.2013 10:31
chovat

XXX.XXX.60.157

Další wyandontka zakvokala před pár dny. Je líhnutí kuřat nějak časově omezeno ? Někde jsem četla líhnout duben a květen.
Kdo máte zdrobnělé šumavanky, jak jsou na tom se snáškou, kvokavostí a přelétáváním přes plot? Kohout kokrhá výrazně nebo to sousedi zvládnou ? Je síla a četnost kokrhání daná plemenem nebo spíše založením jedince ? Teď mám slepičky na okraji města. Možná se postěhuji na Šumavu do 800m.n.m. Zdrobnělé šumavanky se mi líbí. Jaké jsou povahy ? Nechci "bojové" plemeno, nejen kvůli dětem, ale abych je i já mohla v pohodě brát do ruky. smajlík
Wyandont. kohoutka byť zdrobnělého jsem kvůli krásnému výraznému kokrhání musela dát pryč. Kohoutka od zdrobnělé kočinky, který kokrhá tlumeně a poměrně málo, sousedé ustojí v pohodě. Povahou kočin. kohoutek vyhovuje, ale jaká bude u kuřat snáška ? Koupila jsem kmen kočinek 1,3 vloni v létě. Wyandontky (6) jsem sehnala až na podzim. Když si nechám tohoto kočinkového kohoutka a takto kvokavé slepičky, budu mít hejno kříženců s poměrně malou snáškou...smajlík smajlík Díky za rady a zkušenosti..smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík