Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.6.2013 12:39
skeleton1

XXX.XXX.102.159

Dobry den,
v tomto roku som prvykrat zakupil husokacky Mullardy, musim povedat radost sledovat ako utesene rastu. Len poprosim niekto kto ich chova. Skusali ste ich niekto zabijat aj bez stopania kukuricou? Je to nutne, alebo su dostatocne velke aj bez toho?Ak by to slo radsej by som to riesil ich zatvorenim v krmniku a volne ich krmit kukuricou. Ake su prosim Vase skusenosti a rady ohladne tohto?

23.6.2013 12:55
majenko3

XXX.XXX.25.208

Zdravím. Chovám ich už dlhšie aj som krmil štopaním ,ale skončil som. Tento rok som nekrmil vôbec a živá váha bola 5kg+ a boli krásne žlté a aj sadlo a peknú pečienku mali nakoľko som ich krmil kukuričným šrotom ku koncu. Zabíjal som ich v cca 10. - 11. týždni a pekne šli aj ošklbať. Možno má niekto iný názor, ale podľa mňa je zbytočné ich štopať a tým zbytočne mínať kukuricu a trápiť ich.

23.6.2013 21:38
skeleton1

XXX.XXX.102.159

Vdaka za informacie, skusim to bez nuteneho krmenia. Co sa tyka toho kukuricneho srotu pred zabitim ste davali len cisty samotny srot, alebo aj miesany s niecim?

23.6.2013 23:09
majenko3

XXX.XXX.11.96

skeleton1 napsal(a):
Vdaka za informacie, skusim to bez nuteneho krmenia. Co sa tyka toho kukuricneho srotu pred zabitim ste davali len cisty samotny srot, alebo aj miesany s niecim?

S namočeným pečivom čo ostalo z kuchyne a stále mali k dispozícii čerstvé zelené krmivo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík