2 denni kuřata mezi slepicemi

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.7.2013 13:25
vlastik88

XXX.XXX.92.43

četl sem tady hodně diskusi jak není dobré aby byli male kuřata mezi starýma slepicemi měli jsme jednu slípku za mrtvou a před dvěma dny jsme ji náhodně objevili na zahradě jak chodila s malýma kuřatkama a jináči slepice si jich vůbec nevšimli jako by tam nebyli akorát jsme ještě stále nezjistili kde měla to hnízdo :D

19.7.2013 20:27
dupacka

XXX.XXX.0.73

Moje velký taky malejm neubližujou, akorát kvočna vyvolává konflikty, jinak velké jsou v pohodě :D
Ale radši je mám stejně odděleně, náhoda je blbec, nikdy nevíte co se může stát.
Tak ještěže je vyseděla a nic se jí nestalo smajlík

19.7.2013 20:41
vlastik88

XXX.XXX.92.43

akorat furt nemužu najit to misto kde byla schovana :D

20.7.2013 07:58
365ku

XXX.XXX.249.32

vlastik88 napsal(a):
četl sem tady hodně diskusi jak není dobré aby byli male kuřata mezi starýma slepicemi měli jsme jednu slípku za mrtvou a před dvěma dny jsme ji náhodně objevili na zahradě jak chodila s malýma kuřatkama a jináči slepice si jich vůbec nevšimli jako by tam nebyli akorát jsme ještě stále nezjistili kde měla to hnízdo :D

Ono musíte rozlišovat kuřata s kvočnou a bez kvočny. Pokud jsou kuřata s kvočnou, tak ta si udělá pořádek. Pokud by jiná slepice chtěla do kuřete klovnout, kvočna jí dá co proto. A tak si to slepice raději odpustí. Ale úplně jiný případ je, když jsou to kuřata z líhně, či pokud kvočna kuřata brzy opustí ....

20.7.2013 17:20
radulkav

XXX.XXX.244.234

Za sebe můžu napsat,že i když jsou kuřata s kvočnou,tak je na první týden raději zavírám do menšího prostoru.Ony ty malá kuřata bývají ještě hloupoučké a buď se někde zapomenou,nebo jdou za každou slepicí a pak můžou být zbytečné ztráty.Ovzlášť,když není ideální suché počasí.Samozřejmě dobrá kvočna si je odvodí i od prvního dne beze ztrát,ale ne každá je tak dobrá a takto se dají hooodně omezit ztráty.Po týdnu už jsou čipernější a fixována na svou kvočnu.Jinak po tom týdnu už je pouštím normálně do hejna....

21.7.2013 00:45
vlastik88

XXX.XXX.92.43

mě spiše zajima to kde vyseděla to hnizdo a navic přežiji pouze nejsilnějši tak sem zvědavy kolek těch kuřat bude na podzim takle to ma přiroda zařizene že mužou přežit pouze silni

Přidejte reakci

Přidat smajlík