Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.9.2013 12:04
milos40

XXX.XXX.97.46

Dobrý den,
denně jsem míval od čtřech slepic 3 vajíčka,nyní jsou většinou jen dvě,pokud jsou tři,tak je to třetí většinou rozbité a vylité v místě,kde slípky snášejí.

Mohl by mi někdo poradit,proč se vejce rozbíjí?smajlík

10.9.2013 18:50
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

milos40 napsal(a):
Dobrý den,
denně jsem míval od čtřech slepic 3 vajíčka,nyní jsou většinou jen dvě,pokud jsou tři,tak je to třetí většinou rozbité a vylité v místě,kde slípky snášejí.

Mohl by mi někdo poradit,proč se vejce rozbíjí?smajlík

Nedostatek vápníku nebo slepice je už starší, takže už nemá tak pevnou skořápku jako mladá slepice.

11.9.2013 08:19
milos40

XXX.XXX.72.190

Vápník si myslím,že mají,dávám jim drcené skořápky,ale je fakt,že jedna ze slepi je již 4 letá a zbylé tři asi dvou až tří leté.nejsem si jistý,tyto slepice jsem zdědil i s koupí domu

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.9.2013 13:20
Uživatel s deaktivovaným účtem

milos40 napsal(a):
Vápník si myslím,že mají,dávám jim drcené skořápky,ale je fakt,že jedna ze slepi je již 4 letá a zbylé tři asi dvou až tří leté.nejsem si jistý,tyto slepice jsem zdědil i s koupí domu

Takových stařen se zbavte a kupte nové.

11.9.2013 15:55
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

milos40 napsal(a):

... No, tak to bude asi ono. Jestli se to opakuje častěji, tak to bude tím smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík