Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.10.2013 10:22
martinez

XXX.XXX.249.1

Dobrý deň mám jednu otázku asi pred týždňom som si priniesol domov wyandotky lososové , a teras ako ich tak pozorujem sa mi zdá ako by tak sem tam chrapčaly alebo taky hrubsí zvuk to je ale len ráz za čas newiem to presne popísať len neviem že či to je normálne alebo s čoho to majú a prijal by som nejakú radu čo je na to dobré ? počul som že na to môže byť nejaký čaj ale neviem aký? poraďte prosím :)

7.10.2013 15:12
martinez

XXX.XXX.249.1

To mi vážne nevie nikto odpísať? :( hladal som aj tu na ifaune ale tie priznaky čo sú tam písané sa nezhodujú s mojimí . moje majú trus normálny , z očí im netečie ani z nozdier . len ked sa zadýchajú začnú chrapčať ako keby maly v hrdel hlien a potom sem tam aj kýchnu ... ale to len naozaj raz za čas .... Prosím poradte njekto..... lebo tu v okolí njeje asi žaden veterinar čo by sa venoval sliepkam alebo hydine :(

7.10.2013 17:26
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

Pane je tu toho na toto téma opravdu moc. Taky jsem se na to ptal → https://www.ifauna.cz/drubez/nemodforum/r/detail/1595377/jaky-caj protože to měla jedna moje slepice, ale to chraptění nějak pominulo ( ťuk ťuk )smajlík Zadejte do anonymky pšikaní, chraptění a vyjedou vám samé témata.

8.10.2013 22:35
martinez

XXX.XXX.249.1

Dakujem za odpoved ale ako hovorím pozeral som už rozne prispevky ale nikde sa to poriadne nezhodovalo všade bol vytok z očí alebo nozdier alebo riedky trus ale to moje nemajú

Přidejte reakci

Přidat smajlík