Pižmovky si trhajú perie

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.10.2013 14:13
martinez

XXX.XXX.249.1

Dobrý deň prosím vás o radu moje pižmovky vo veku asi 4 mesiace si trhajú perie na krídlach dosť sa pritom akoby bijú a už mi jedna zdochla .. teras ma zas dalšia celý chrbát od krvy :( neviete čo by som mal robyť aby to prestalo?? Dakujem :)

4.10.2013 15:52
maximus.jan

XXX.XXX.232.4

martinez napsal(a):
Dobrý deň prosím vás o radu moje pižmovky vo veku asi 4 mesiace si trhajú perie na krídlach dosť sa pritom akoby bijú a už mi jedna zdochla .. teras ma zas dalšia celý chrbát od krvy :( neviete čo by som mal robyť aby to prestalo?? Dakujem :)

krmivo obohatit o bílkoviny smajlík

smajlíksmajlíksmajlík

5.10.2013 00:20
martinez

XXX.XXX.249.1

Tie kačice majú všetko možne na žranie výbeh aj vody dosť , mne to nepripadá že by to robili s nedostatku vitaminou ci krmiva ale skôr ako kanibalizmus že si to vytrhavajú naročky....

5.10.2013 14:55
majenko3

XXX.XXX.10.9

Mato, skús dať do krmiva plastin. A stále si mi nedal ešte ten tvoj FBsmajlík

5.10.2013 22:20
martinez

XXX.XXX.249.1

Martin Martynez Vacho :D pridaj si ma :D no skusim hocičo len nech prestanú :)

20.7.2014 12:38
wyandotte

XXX.XXX.249.1

Dobrý deň znovu otváram túto otázku , moje pižmovky asi 2 mesiace aj volačo staré si začali trhať perie na krídlach , včera to robilo jedno chcel som mu skratiť zobák ale ako som z neho odrezal asi milimeter tak to začalo krvácať , okuliare proti kanibalizmu mám doma iba na zdr hydinu , tie im neviem navliecť na zobák , ako to mám riešiť ? krmím sipkou zmesou mevit a granulami miešané so pšenicou , a sem tam aj kukurica . zelené majú , vody tak isto dosť . poradte prosím .

20.7.2014 21:47
gameness

XXX.XXX.49.206

Mne to robili pizmovky minuly rok ale od inej matky a toho isteho otca teraz uvidime ten isty otec ina matka zatial nerobia ale cakam teraz sa maju liahnut aj od tej prvej matky co minuly rok

Přidejte reakci

Přidat smajlík