Brahmanka prosim o radu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.10.2013 22:12
vlastik88

XXX.XXX.92.152

koupil jsem brahmanky a nejsem si jisty co mi prodavajici prodala řikala že to mam 1+4 ale nejsem si jisty děkuji za rady a zded přikladam fotky popřipadě dam dalši

17.10.2013 22:30
danis

XXX.XXX.188.108

Zkusím tipovat, ale taky by mne zajímal názor zkušenějších. Podle mého je na obr. 1 vpředu černá slepička, vzadu černý kohoutek, to bílé nevím, obr. 2 slepička. obr. 3 kohoutek, obr. 4 dva kohoutci, obr. 5 vlevo kohout, vpravo ???
Na té poslední fotce to černé kuře je jaký barevný ráz? Připadá mi, jako černá bíle tečkovaná?

17.10.2013 23:16
vlastik88

XXX.XXX.92.152

danis napsal(a):
Zkusím tipovat, ale taky by mne zajímal názor zkušenějších. Podle mého je na obr. 1 vpředu černá slepička, vzadu černý kohoutek, to bílé nevím, obr. 2 slepička. obr. 3 kohoutek, obr. 4 dva kohoutci, obr. 5 vlevo kohout, vpravo ???
Na té poslední fotce to černé kuře je jaký barevný ráz? Připadá mi, jako černá bíle tečkovaná?

mam mix ale dneska jsem si koupil již dospěle brahmanky bile kolumbijske a chcu chovat jenom ty bile

18.10.2013 08:17
panakz

XXX.XXX.241.196

Jů já si taky koupil pár Brahmánek bílých, tak se těším až dospějí, občas si taky říkám, proboha je to vůbec pár? Ale to je tím, že jsem laik a kohout a slepice nejsou tak odlišní, jako u jiných slepic. Když už jsem u toho psaní, nevíte něko, kde by se daly koupit modré?

Přidejte reakci

Přidat smajlík