Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.10.2013 09:17
elzicka

XXX.XXX.187.170

Dobrý den,
na jaře jsem si koupila týdenní kuřata. Vykrmila jsem je (K1,K2, pšenice, granule pro nosnice - byli později s ostatními slepicemi, občas zbytky z kuchyně, volná pastva v půlce zahrady- stálá zeleň, dostatek pohybu, průběžně dodávám Acidomid)
Teď, v jejich 20.týdnech jsme začali zabíjet. Kuře bylo výborně osvalené, neztučnělé. Ale celé žluté. Kůže, kosti, maso nažloutlé. Při kuchání jsem žluč neprotrhla, kokcidioza na játrech nebyla.
Je to normální zbarvení u kohoutků, nebo je něco špatně? - kamarádka říkala, že je to po kukuřici, ale tu nedávám.
Díky

18.10.2013 12:30
katka83

XXX.XXX.167.10

ja som sa tak idsto čudovala aké sú domáce kohútiky aj sliepočky žlté a aj chuťove je mäso úplne iné stehná sú oveľa tmavšie ako od kupovaných kuriat

18.10.2013 14:09
elzicka

XXX.XXX.187.170

smajlík Díky, takže je to normální smajlík Já jsem začátečník a tak když jsem viděla ten MARKANTNÍ rozdíl, tak jsem trošku znejistila.
Díky
smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík