Hledám chovatele tohoto plemene k výměně chovných kohoutů nebo na jaře násadových vajec. V inzerci je toho minimálně. Tady v příspěvcích nějací jsou, ale není zřejmé, zda ještě toto plemeno chovají. Budu ráda za každou reakci, obrázky, diskuzi. Dana
Super, další chovatel WSČL Jen pište odkud pochází vaše kmeny ať to nemáme příbuzné. Cizí krve je stále u nás málo
A také kdo chová i jiné barevné rázy ve velké formě. Letos mi přibyl kmen WZML z nás. vajec chovatele p. Vogla
Tak to jsou s mými nepříbuzní. Já mám od p. Korsové a z Gyronu Pokud ve zdraví přežijeme zimu, můžeme se na jaro domluvit
já mám dva kmeny 1. také od paní Korsové(ale tyto wyandotky se mi zdály při růstu velmi nevyrovnané,ted to trochu dohánějí) 2.od paní Papulové - moc krásné wyandotky
foto je z kuřat od p.Korsové stáří 5 měsíců, z druhého kmenu příležitostně nafotím
rybka
napsal(a):
Super, další chovatel WSČL Jen pište odkud pochází vaše kmeny ať to nemáme příbuzné. Cizí krve je stále u nás málo
Zdravím Já mám krásného kohouta od chovatele ze Slovenska Petra Ferjencika a ten to to měl od nějakého známého. (u nás se mi nic sehnat nepodařilo).
Kohout je to krásný ... Jen k němu nemám nepříbuzné slepičky, které by byly vhodné do chovu.
miki1954
napsal(a):
Zítra vám pošlu kontakt na mobil.
Tak mám doma takového fešáka. Díky všem za pomoc. Dana
Taky je mám.
Slepičky od rybka.
Jednoho kohoutka z Rakouska a dalšího od Krumlova.
www.ahele.cz
tak sliepky sú od pána Sahulčíka a v pozadí je oravák Juro, ktorý víta nového člena