Pravda o pravdě o husokachnách

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.1.2014 16:32
st.toman

XXX.XXX.32.219

Zdravím. Přátelé, musím pro mnohé dotazovatele , kteří mi píší na e-mail, abych jim poslal ten program o husokachnách sdělit, že jsem to psal při silvestrovském veselí a tudíž je tam pramálo pravdy. Píšu to sem, protože se mi nechce na všechny ty žádosti odpovídat jednotlivě. Doufám, že to pochopíte a jestli jsem teda někoho nabudil a je nyní zklamán, tak se mu omlouvám. Zdraví a chovu zdar do roku 2014 přeje St. Toman
smajlík smajlík smajlík

3.1.2014 17:30
bernaček

XXX.XXX.117.5

st.toman napsal(a):
Zdravím. Přátelé, musím pro mnohé dotazovatele , kteří mi píší na e-mail, abych jim poslal ten program o husokachnách sdělit, že jsem to psal při silvestrovském veselí a tudíž je tam pramálo pravdy. Píšu to sem, protože se mi nechce na všechny ty žádosti odpovídat jednotlivě. Doufám, že to pochopíte a jestli jsem teda někoho nabudil a je nyní zklamán, tak se mu omlouvám. Zdraví a chovu zdar do roku 2014 přeje St. Toman
smajlík smajlík smajlík

Ještě že existuje duvěřivost k datu 31.12 a je hodně lidi co skačou z mostu když se jim to řeknesmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

3.1.2014 18:57
marvon

XXX.XXX.137.197

bernaček napsal(a):
Ještě že existuje duvěřivost k datu 31.12 a je hodně lidi co skačou z mostu když se jim to řeknesmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

smajlík
Fakt netuším co tím chceš říct, můžeš to trošku rozvést?
smajlík

3.1.2014 21:32
bernaček

XXX.XXX.117.5

marvon napsal(a):
smajlík
Fakt netuším co tím chceš říct, můžeš to trošku rozvést?
smajlík

ne že husokachna nema s husou vubec nic společneho mimochodem a lidi začnou psat emaili a naivně tomu veři tim sem nemyslel všechny bez rozdilu ale že někomu řekneš že modra ma žlutou barvu a lidi tomu věři jestli si čet tomanovou předchozí diskuzi ktera teto předchazelasmajlík

3.1.2014 22:56
marvon

XXX.XXX.137.197

Jo, ten forek jsem četl, i jsem pochopil že na to nekdo skočil a psal si o "recept", jen tebe jsem nepochopil smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík