rumbaba
napsal(a):
Dobrý den mám hempšírky a chci je okroužkovat ale jsou už asi moc velké kohouti kokrhají a slepičky zy měsíc budou snášet myslíte že by to šlo že bych koupil větší kroužky ne už je pozdě děkuji za odpovědi
Na kroužkování je již pozdě, já osobně kroužkuji v měsíci a půl....
začátek
napsal(a):
Dobrý den,kroužkuje se 10 týden,pokud jsou kroužky malé v klidu můžete dát o číslo větší,ale pokud jsou větší a spadávají,tak dáte o týden později.Jinak nezapomeňte dát na pravou nohu a základnou čísel nahoru.
kroužky u drůbeže jsou ob jedno číslo 13-15..,20-22,ale u zadavatele je opravdu pozdě
Pokud nechce vystavovat v lednu v Lysé nebo Straubingu
,tak nemusí ničeho u loňské drůbeže litovat![]()
Drůbež se vystavuje většinou k podzimu z jarního líhnutí.. např.u holubů tomu je jinak,tam se vystavují 0-5 let a starší když je holub v kondici,tam pak člověk zalituje,že prošvihl kroužkování holoubat
Zadavateli stačí teď už jen na loňské kusy kroužky rozlišovací,letošní drůbež neprošvihnout a cca do 12 týdne nandat.
Počítám zadavatel není ve svazu a kroužky sehnal až teď od někoho jako přebytek..mám pravdu?? I když....padaj,padaj tak počkám...a najednou je pozdě
..to se taky stane
Bohužel na všechny typy výstav ČSCH musí být drůbež kroužkována kroužky ČSCH a nebo ze států sdružených v EE. Vis výstavní řád: http://www.cschdz.eu/svazove-predpisy.aspx