Křepelka má horečku????

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.1.2014 10:36
terezakl

XXX.XXX.100.61

Dobrý den,
teď při kontrole křepelek jsem našla jednu, která se chladila o misku s vodou, měla otevřený zobáček jako ve velkých vedrech a svěšená křídla. Když jsem jí prohlížela přišlo mi, jakoby měla teplotu. Myslím že jsem v bříšku nahmatala vajíčko. Prosím nevíte, co by to mohlo být???? Nikdy se mi to nestalosmajlík
Ještě pro uřesnění, křepelky jsou v místnosti se stálou teplotou 17 - 20°C k pití mají čistou vodu s acidomidem a baští krmnou směs pro křepelky. Jsou na pilinách a mají čisto....

8.1.2014 20:44
zbosace

XXX.XXX.13.32

Že by zadržané nadmerne veľké alebo bezskrupinkove vajíčko?

9.1.2014 17:22
terezakl

XXX.XXX.0.85

zbosace napsal(a):
Že by zadržané nadmerne veľké alebo bezskrupinkove vajíčko?

Trefil jste se... Dala jsem jí zvlášť do klece a do hodiny slepička snesla 2 na křepelku velká vejcesmajlík Chudinka

9.1.2014 17:49
jarda36

XXX.XXX.215.91

terezakl napsal(a):
Trefil jste se... Dala jsem jí zvlášť do klece a do hodiny slepička snesla 2 na křepelku velká vejcesmajlík Chudinka

Terko, mě se něco podobného stalo taky, ale vajíčko snesla dost velké a při tom ji vyhřezla kloaka i při zasunutí zpět křepelka uhynula.

9.1.2014 17:56
terezakl

XXX.XXX.0.85

jarda36 napsal(a):
Terko, mě se něco podobného stalo taky, ale vajíčko snesla dost velké a při tom ji vyhřezla kloaka i při zasunutí zpět křepelka uhynula.

Moje křepelka je naštěstí v pořádku, kloaka jí nevyhřezla a dnes jsem sebrala další vajíčko

Přidejte reakci

Přidat smajlík