Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2014 16:28
vojtekm

XXX.XXX.87.69

Dobrý deň,
mám vlastnoručne zhotovenú liaheň, ktorú práve skúšam.
Pred dvoma dňami som do nej nasadil cca 200 vajec ale dopustil som sa chyby. Vajcia sa tam ukladajú vo zvislej polohe (na stojato), ale neuvedomil som si, že ich je potrebne orientovať tupým koncom hore a samozrejme som ich tam dal presne opačne (teda špicatým koncom nahor).

Prosím o radu, neviem či ich mám poprekladať do správnej polohy a ak áno tak kedy (buď čim skôr alebo až tretí deň keď ich začnem obracať), alebo ich tam nechať tak ako sú.

Ďakujem, M.V. smajlík

19.1.2014 16:38
bernaček

XXX.XXX.117.5

vojtekm napsal(a):
Dobrý deň,
mám vlastnoručne zhotovenú liaheň, ktorú práve skúšam.
Pred dvoma dňami som do nej nasadil cca 200 vajec ale dopustil som sa chyby. Vajcia sa tam ukladajú vo zvislej polohe (na stojato), ale neuvedomil som si, že ich je potrebne orientovať tupým koncom hore a samozrejme som ich tam dal presne opačne (teda špicatým koncom nahor).

Prosím o radu, neviem či ich mám poprekladať do správnej polohy a ak áno tak kedy (buď čim skôr alebo až tretí deň keď ich začnem obracať), alebo ich tam nechať tak ako sú.

Ďakujem, M.V. smajlík

zitra rano je přeobracej tedka se zarodkum nic nestane krizove by to bylo až tak 7-10 den

20.1.2014 11:22
vojtekm

XXX.XXX.231.154

Velmi pekne ti dakujem za skoru odpoved,
uz som ich poobracal tak dufam ze to na nich nebude mat zly vplyv.

21.1.2014 13:23
bernaček

XXX.XXX.117.5

vojtekm napsal(a):
Velmi pekne ti dakujem za skoru odpoved,
uz som ich poobracal tak dufam ze to na nich nebude mat zly vplyv.

slepice taky nema vajička tupým koncem nahorusmajlík

23.1.2014 17:40
pajakrejcirikova

XXX.XXX.140.21

Myslíte si,že to má vliv na vývoj kuřete?Jak se vkládají vajíčka do líhně?Děkuji za inf.

Přidejte reakci

Přidat smajlík