Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.2.2014 16:35
xmartinx

XXX.XXX.11.58

Zdravím všetkých chovateľov mam otázku ohľadne liahne bios mono 06 dostala sa. mi do rúk zmieňovaná liaheň po dlhom čase strávenom na povale som ju chcel vyskúšať na moje prekvapenie po zapnutí funguje ale je problém typický pre danú liaheň že je vadna membrána termostatu nedokáže ani po viacdennom testovaní udržať teplotu tu by som chcel položiť otázku je možné vymeniť celý termostat za modernejší digital??? Ak áno aký by sté odporúčali si zadovážiť nejakú klasiku alebo nejakí PID...ďakujem za rádu....

5.2.2014 16:56
dorm

XXX.XXX.202.18

kup u biosky novou originál membránu a máš vystaráno kolem 300kč na léta,

5.2.2014 20:38
kutil

XXX.XXX.147.173

xmartinx napsal(a):
Zdravím všetkých chovateľov mam otázku ohľadne liahne bios mono 06 dostala sa. mi do rúk zmieňovaná liaheň po dlhom čase strávenom na povale som ju chcel vyskúšať na moje prekvapenie po zapnutí funguje ale je problém typický pre danú liaheň že je vadna membrána termostatu nedokáže ani po viacdennom testovaní udržať teplotu tu by som chcel položiť otázku je možné vymeniť celý termostat za modernejší digital??? Ak áno aký by sté odporúčali si zadovážiť nejakú klasiku alebo nejakí PID...ďakujem za rádu....

Bioos Sedlčany tel. +420 318 821 335 obratem ji pošlou smajlík

5.2.2014 20:55
xmartinx

XXX.XXX.11.58

Dorm,kutil,dik za názor a za kontakt...zajtra tam volam uvidím ako dopadnem idemi o to aby som nedal za membranu a postu toľko čo by ma stal ako som spomínal dig pid termostat...a dorm nezabudny že si sľúbil poriadne pofotiť to automatické otvaranie čo máš smajlík

5.2.2014 21:56
kacper

XXX.XXX.108.48

daj mail poslem ti navod na regulaciu neni tazkaaaa staci zlozit a co mi trebaloo aky priemer je vetracich dier na tej liahni?

5.2.2014 22:02
kacper

XXX.XXX.108.48

5.2.2014 22:24
xmartinx

XXX.XXX.233.201

kacper dik za navod ale ja ako neelektro tomu fakt ani trochu nerozumiemsmajlík odkial si ....????inak tebe som pisal nakolko si spominal tuto schemu v inom prispevku ale si sa neozval alebo ti nefunguje email v profile tvojom...smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

5.2.2014 22:37
kacper

XXX.XXX.108.48

xmartinx napsal(a):
kacper dik za navod ale ja ako neelektro tomu fakt ani trochu nerozumiemsmajlík odkial si ....????inak tebe som pisal nakolko si spominal tuto schemu v inom prispevku ale si sa neozval alebo ti nefunguje email v profile tvojom...smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

hmm ja som to skusal poslat mobilom lebo nie vzdy som na sieti a tak som spravil ze sam neviem komu som poslal a komu niesmajlík

5.2.2014 22:45
xmartinx

XXX.XXX.233.201

a smiem vediet odkial si nemusis verejne mozes na email v profile co mam.....

Přidejte reakci

Přidat smajlík