Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.2.2014 20:19
resutík

XXX.XXX.160.1

Dobrý den. Zasedla mi nečekaně hedvábnička,dal jsem pod ní vejce vlašky. Kurník nemám temperovaný,můžu se spolehnout na kvočnu,nebo mám koupit infra lampu,nebo ropnou desku? Kurník má objem cca 6 m2. Děkuji za reakce.

12.2.2014 23:56
wyandotte

XXX.XXX.249.1

tak pokial nebude až tak zima a dali by ste im chlieva nejaku žiarovku alebo tu lampu tak v pohode ale ak prídu poriadne mrazy tak určite radšej dnu do odchovne :)

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.2.2014 07:26
Uživatel s deaktivovaným účtem

resutík napsal(a):
Dobrý den. Zasedla mi nečekaně hedvábnička,dal jsem pod ní vejce vlašky. Kurník nemám temperovaný,můžu se spolehnout na kvočnu,nebo mám koupit infra lampu,nebo ropnou desku? Kurník má objem cca 6 m2. Děkuji za reakce.

U hedvábniček to zase až tak "nečekané" nenísmajlík Holky kvokají de facto pořád, mě aktuálně z 5 slepic 3, takže šly na odvykačku. Zatím je vážně chladno, kuřata nemůžou být jenom zalezlá pod kvočnou, která je sice zahřeje, ale mimo ni jim bude chladno a nebudou prospívat. Takže určitě lampu.

13.2.2014 07:29
Jiří Herynek

XXX.XXX.221.82

Zdravím, pokud dáte kvočnu sedět např do králíkárny, tak máte ppak zaručeno, že se kuřata nezaběhnou, neztratí a neuchladnou. Uvidíte, jak je bude schopná obsednout, kdyžtak přidejte lampu. Mě teď zasedla bantamka na podkladek, takže místo aby snášela na líhnutí, tak si sedí, ještě, že jsem dovezl z německa další slepicesmajlík

13.2.2014 08:53
resutík

XXX.XXX.38.123

Dám tam tedy radši lampu ať nám nepojdou. Děkuji za rady a někdy zas na diskusi nashledanou.

13.2.2014 11:34
ovecka

XXX.XXX.171.70

Mě čeká také líhnutí - pod wyandotkou. Mám připravenou odchovnu ve venkovním kurníčku a tam jim dám žárovku - minimálně 25W. První dny raději 60W. Jde o to, aby se co nejčastěji nažrala a rostla. Jenom nevím, zda seženu směs pro kuřátka. Asi budu muset experimentovat a míchat sama to už není ono. Dana

Přidejte reakci

Přidat smajlík