To je moj novy kohut mislite ze to je cistokrvny,
lebo ja si mislim ze hej a predal by mi niekto nasadove vajcia arukany trosa problem ze som zo Slovensaka alebo predal paru sliepok som z Oravy
.
Diky za odpoved . Neviem aj mne sa troska zda ze je divny ale neviete nahodou ci kohuty araukany kikirikaju v dospelosti.A na druhy rok by ste mi predali nejake vajicka ?Chcem zaca chovat lebo mam sliepky ale do hybridy isha brown a tie ideme na jesen zabit a na jar by som chcel nejake nasadove vajcia alebo ak by bol dakto z okolia ze by mi predal araukany sliepky.
Stale tvrdim,ze sa mozem mylit.Krahulcie nechovam,ale ked som ich videl u p.Ferjencika,tak nemali az tak zlte nohy.Ten hrebienok po zvacseni vyzera tak trochu ako u beznych sliepok.Na burze v Nr bezne predavaju krizence Araucanov liznutych cez Vlasky,tak preto ta neistota.Aj ja mam zopar krizenych sliepok,ale mam ich zvlast a krizim ich koli farbe vajec.Niesu urcene na vystavy a ani na predaj.
Napiste mi na mail s vajickami,alebo kuriatkami sa vieme dohodnut
merfi@centrum.sk
merfi
napsal(a):
Stale tvrdim,ze sa mozem mylit.Krahulcie nechovam,ale ked som ich videl u p.Ferjencika,tak nemali az tak zlte nohy.Ten hrebienok po zvacseni vyzera tak trochu ako u beznych sliepok.Na burze v Nr bezne predavaju krizence Araucanov liznutych cez Vlasky,tak preto ta neistota.Aj ja mam zopar krizenych sliepok,ale mam ich zvlast a krizim ich koli farbe vajec.Niesu urcene na vystavy a ani na predaj.
Napiste mi na mail s vajickami,alebo kuriatkami sa vieme dohodnut
merfi@centrum.sk
Vajcia na rok lebo kacku mam len jednu a liahen nemam a som rozmislal dat kuracie vajcia pod kacku mala by ich vysediet a ten kohut trocha vypada ako krizenec araukana a amrox .A mas nejake kurcata
gibo123
napsal(a):
Vajcia na rok lebo kacku mam len jednu a liahen nemam a som rozmislal dat kuracie vajcia pod kacku mala by ich vysediet a ten kohut trocha vypada ako krizenec araukana a amrox .A mas nejake kurcata
podle ceho soudis ze je to krizenec s amroxou?podle zbarveni?vis co je plemen drubeze s krahujcovitou kresbou?,nejsi pribuzny s znalcem Littlmixem?arakauna na fotu me prijd uplne normalni.
peparazak
napsal(a):
podle ceho soudis ze je to krizenec s amroxou?podle zbarveni?vis co je plemen drubeze s krahujcovitou kresbou?,nejsi pribuzny s znalcem Littlmixem?arakauna na fotu me prijd uplne normalni.
On mi aj povedal ze je cistokrvny ale mne sa troska nezda ta farba lebo vecinou su normalne farby divej krezby a tak ale moze to byt a chcel by som sa spitat ci aj kohuty araukany kikirikaju?Lebo ten moj este nekikirika.Mozno ked bude starsi?
Krahulcie Ar.samozrejme su a aj maju zltkaste nohy.Tie co som videl ja mali trochu ine ako vase,ale maju.Ta fotka je velmi neostra.Pri zvacseni to nevyzera na klasicky Ar.hrebienok.Napr v Nr.na burze predavali kohutov aj po 5-6 eur.Ja som radsej dal 15 a viem,ze nemam miesaninu z dvora.Kikirikat samozrejme kikirikaju
A ano mam na predaj aj kuriatka,preto som na seba nechal mail.Mam 3.kmene,kamarat ma 5.kmenov,takze je na vyber aj farba aj nepribuznost.
Uživatel s deaktivovaným účtem

merfi
napsal(a):
Krahulcie Ar.samozrejme su a aj maju zltkaste nohy.Tie co som videl ja mali trochu ine ako vase,ale maju.Ta fotka je velmi neostra.Pri zvacseni to nevyzera na klasicky Ar.hrebienok.Napr v Nr.na burze predavali kohutov aj po 5-6 eur.Ja som radsej dal 15 a viem,ze nemam miesaninu z dvora.Kikirikat samozrejme kikirikaju
A ano mam na predaj aj kuriatka,preto som na seba nechal mail.Mam 3.kmene,kamarat ma 5.kmenov,takze je na vyber aj farba aj nepribuznost.
http://www.kippenencyclopedie.nl/php/index.php?title=Bestand:Araucana_Koekoek_haan.jpg
Prečo sa nepozriete na stranku Klubu chovateľov Araukan, aby ste rozriešili záhadu?:
http://araukana.webnode.cz/standard-araukan/
Běháky: středně dlouhé; v závislosti na zbarvení peří vrbově zelené, olivově černé, nebo žluté černě skvrnité, u všech odstínů se žlutavými chodidly
Krahujči far. ráz u Araukan ma práve žlto čierno škvrnité. Tento kohút ich má však jasno žlté.
Kohúti AR kikiríkajú tak ako ostatné plemená od veku cca 5 mesaicov.