Neska som si kupil kohuta araukana :D

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.2.2014 19:34
gibo123

XXX.XXX.210.219

To je moj novy kohut smajlík mislite ze to je cistokrvny, smajlík lebo ja si mislim ze hej a predal by mi niekto nasadove vajcia arukany trosa problem ze som zo Slovensaka alebo predal paru sliepok som z Oravy smajlík .

25.2.2014 22:46
merfi

XXX.XXX.200.232

Ja mam 3.kmene,kamarat ma 5 kmenov,ale ani jeden nema zlte nohy a taky hrebienok,aky je na vasej fotke a aj zobak ma iny.Ja by som solo kohut neisteho povodu nekupoval. Ale mozem sa mylit

26.2.2014 14:30
gibo123

XXX.XXX.210.219

Diky za odpoved . Neviem aj mne sa troska zda ze je divny ale neviete nahodou ci kohuty araukany kikirikaju v dospelosti.A na druhy rok by ste mi predali nejake vajicka ?Chcem zaca chovat lebo mam sliepky ale do hybridy isha brown a tie ideme na jesen zabit a na jar by som chcel nejake nasadove vajcia alebo ak by bol dakto z okolia ze by mi predal araukany sliepky. smajlík

26.2.2014 22:04
merfi

XXX.XXX.200.232

Stale tvrdim,ze sa mozem mylit.Krahulcie nechovam,ale ked som ich videl u p.Ferjencika,tak nemali az tak zlte nohy.Ten hrebienok po zvacseni vyzera tak trochu ako u beznych sliepok.Na burze v Nr bezne predavaju krizence Araucanov liznutych cez Vlasky,tak preto ta neistota.Aj ja mam zopar krizenych sliepok,ale mam ich zvlast a krizim ich koli farbe vajec.Niesu urcene na vystavy a ani na predaj.
Napiste mi na mail s vajickami,alebo kuriatkami sa vieme dohodnut
merfi@centrum.sk

26.2.2014 23:22
gibo123

XXX.XXX.210.219

merfi napsal(a):
Stale tvrdim,ze sa mozem mylit.Krahulcie nechovam,ale ked som ich videl u p.Ferjencika,tak nemali az tak zlte nohy.Ten hrebienok po zvacseni vyzera tak trochu ako u beznych sliepok.Na burze v Nr bezne predavaju krizence Araucanov liznutych cez Vlasky,tak preto ta neistota.Aj ja mam zopar krizenych sliepok,ale mam ich zvlast a krizim ich koli farbe vajec.Niesu urcene na vystavy a ani na predaj.
Napiste mi na mail s vajickami,alebo kuriatkami sa vieme dohodnut
merfi@centrum.sk

Vajcia na rok lebo kacku mam len jednu a liahen nemam a som rozmislal dat kuracie vajcia pod kacku mala by ich vysediet a ten kohut trocha vypada ako krizenec araukana a amrox .A mas nejake kurcatasmajlík

27.2.2014 09:03
peparazak

XXX.XXX.162.50

gibo123 napsal(a):
Vajcia na rok lebo kacku mam len jednu a liahen nemam a som rozmislal dat kuracie vajcia pod kacku mala by ich vysediet a ten kohut trocha vypada ako krizenec araukana a amrox .A mas nejake kurcatasmajlík

podle ceho soudis ze je to krizenec s amroxou?podle zbarveni?vis co je plemen drubeze s krahujcovitou kresbou?,nejsi pribuzny s znalcem Littlmixem?arakauna na fotu me prijd uplne normalni.

27.2.2014 09:12
začátek

XXX.XXX.3.94

peparazak napsal(a):
podle ceho soudis ze je to krizenec s amroxou?podle zbarveni?vis co je plemen drubeze s krahujcovitou kresbou?,nejsi pribuzny s znalcem Littlmixem?arakauna na fotu me prijd uplne normalni.

Kříženec.tvar hlavy,nemá licous ani vous a divná barva nohou.

27.2.2014 19:35
gibo123

XXX.XXX.210.219

začátek napsal(a):
Kříženec.tvar hlavy,nemá licous ani vous a divná barva nohou.

Je to mlady kohutik mozno 5 mesiacou a vsimol som si ze uz mu trocha rastu tie fuzky a amrox lebo tak vyzera ale moze byt cistokrvny .

27.2.2014 19:41
gibo123

XXX.XXX.210.219

peparazak napsal(a):

On mi aj povedal ze je cistokrvny ale mne sa troska nezda ta farba lebo vecinou su normalne farby divej krezby a tak ale moze to byt a chcel by som sa spitat ci aj kohuty araukany kikirikaju?Lebo ten moj este nekikirika.Mozno ked bude starsi?

27.2.2014 21:01
merfi

XXX.XXX.128.107

Krahulcie Ar.samozrejme su a aj maju zltkaste nohy.Tie co som videl ja mali trochu ine ako vase,ale maju.Ta fotka je velmi neostra.Pri zvacseni to nevyzera na klasicky Ar.hrebienok.Napr v Nr.na burze predavali kohutov aj po 5-6 eur.Ja som radsej dal 15 a viem,ze nemam miesaninu z dvora.Kikirikat samozrejme kikirikajusmajlík
A ano mam na predaj aj kuriatka,preto som na seba nechal mail.Mam 3.kmene,kamarat ma 5.kmenov,takze je na vyber aj farba aj nepribuznost.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.2.2014 21:22
Uživatel s deaktivovaným účtem

merfi napsal(a):
Krahulcie Ar.samozrejme su a aj maju zltkaste nohy.Tie co som videl ja mali trochu ine ako vase,ale maju.Ta fotka je velmi neostra.Pri zvacseni to nevyzera na klasicky Ar.hrebienok.Napr v Nr.na burze predavali kohutov aj po 5-6 eur.Ja som radsej dal 15 a viem,ze nemam miesaninu z dvora.Kikirikat samozrejme kikirikajusmajlík
A ano mam na predaj aj kuriatka,preto som na seba nechal mail.Mam 3.kmene,kamarat ma 5.kmenov,takze je na vyber aj farba aj nepribuznost.

http://www.kippenencyclopedie.nl/php/index.php?title=Bestand:Araucana_Koekoek_haan.jpg

28.2.2014 15:23
peparazak

XXX.XXX.162.50

dneska jsem mluvil se svym kamaradem ktery je dlouholetym chovatelem arakaun.rikal ze krahujcovita nema mit takto zlute nohy.takze se vam vsem timto omlouvam ze jsem tu psal blbosti.

1.3.2014 07:54
peter z bratislavy

XXX.XXX.240.152

Prečo sa nepozriete na stranku Klubu chovateľov Araukan, aby ste rozriešili záhadu?:
http://araukana.webnode.cz/standard-araukan/

Běháky: středně dlouhé; v závislosti na zbarvení peří vrbově zelené, olivově černé, nebo žluté černě skvrnité, u všech odstínů se žlutavými chodidly

Krahujči far. ráz u Araukan ma práve žlto čierno škvrnité. Tento kohút ich má však jasno žlté.
Kohúti AR kikiríkajú tak ako ostatné plemená od veku cca 5 mesaicov.

Přidejte reakci

Přidat smajlík