Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.2.2014 21:16
karji

XXX.XXX.31.31

Dnes jsem při zavírání kurníku našla slepičku která má na zádech dvě velké rozšklebené rány asi 10 cm dlouhé. V okolí nemá peří. Je možné, že to mohl udělat krocan. Včera jsem si přinesla krocana a dvě krůtičky. Děkuji za odpověď děkuji Jitka

27.2.2014 12:49
peparazak

XXX.XXX.162.50

dobry den,je to mozne.pokud je krocan v toku mohl to udelat on.drive se davali krutam kozena sedilka svazana pod kridly aby je krocan nezranil.nejlepsi by bylo dat kruty i krocana zvlast od slepic.smajlík

27.2.2014 13:16
katka83

XXX.XXX.91.141

mne sa stalo to isté len s tým rozdielom že to bol kohút.

27.2.2014 15:43
karji

XXX.XXX.43.86

Dnes jsem je dvě hodiny pozorovala. Krocan si ostatní drůbeže vůbec nevšímá. Dost se bojí. Mám je teprve třetí den. Co dravec. Troufl by si na slepici mezi baráky. Je to ale hempšírka. Myslím si, že by si raději vybral araukanu. Prostor mám 2500m2. Děkuji

27.2.2014 20:28
gibo123

XXX.XXX.210.219

Ja chovam postove holuby a aj sliepky a vertemi ze dravce si nevyberaju vydel som ako sokol stahovavy za letu vo velkej rychlosti narazil do holuba a holub spadol na školsky dvor a behom niekolkych sekund uz letel prec aj s holubom prenasledoval som ho peso a nakoniec sa vzdal holuba som zachranil ale holub neskor zomrel pretoze stratil vela krvy.A mojmu susedovi tiez chitil jastrab ale sliepku a takmer ju rozparal ale on zacal od krku sklbat a nemala tiez ziadnu sancu keby som ho neodohnal a ak mate vecie sliepky tak bol by to orol skalny alebo jastrab ale to by ju uz zabil skor by som povedal ze daaka sliepka zacala dobat a pridali sa neskour vsetky.Jedna sliepka by taku dieru nespravila.A mozno daka macka,pes alebo ak byvate na dedine tak liška.

Přidejte reakci

Přidat smajlík