Přátelé kdo chováte kachny selské přidejte se a ukažte své miláčky.Není nás mnoho,bylo by fajn o sobě vědět a eventuelně vyměnit násadová vejce nebo káčata pro změnu krve.Jarda
Letošní drobotina,kterou vyseděla kočinka-maminkám se letos nechce sedět
Jelikož mám problém se zde na fauně přihlásit píši rovnou i měil pro rychlejší domluvu
pahorakova1@seznam.cz
No, nádhera, kačenky jak malované. Já letos mám poprvé kachy. Tak jenom fotečku. Zatím jsou malinké.
No, nádhera, kačenky jak malované. Já letos mám poprvé kachy. Tak jenom fotečku. Zatím jsou malinké.
arlen
napsal(a):
Přátelé kdo chováte kachny selské přidejte se a ukažte své miláčky.Není nás mnoho,bylo by fajn o sobě vědět a eventuelně vyměnit násadová vejce nebo káčata pro změnu krve.Jarda
Sice jsme se tady k tématu ozvali jen dva,ale za to proběhla výměna vajíček do líhně a teď budeme čekat co se nám vylíhne.Jsem velmi rád za to že je zde ještě i pár slušných chovatelů kteří opravdu řeší jen dané téma bez invektiv a napadání.Přejí paní Pavlíno mnoho úspěchu v chovu.Jarda
Tak se ve středu dolíhlo.Je jich celkem 11 pěkných kačat.Ted jen vykrmit a sestavit páry na další období.