Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.4.2014 16:17
jellec

XXX.XXX.12.49

Dobry den,vim ze uz je tu na toto téma spoustu vlaken,i jsem je procital ale nic moc jsem se nedozvedel,v noci mi z vybehu zmizel kacer a kachna pizmovek,nejspise to něco vzalo kachnu a kacer nekde bude zalezly ale ve vybehu byly chuchvalce peri,nektere i s kusem kuze a pak cca 20 metru od vyberu opet krev a další chuchvalce peri,peri nebylo polamane jako od jestřába ale zase nikde nebyla srst,cca před deseti dny jsem nasel jehne bez hlavy a myslivec rikal ze jezevec nebo liska ale jezevec by me plot i když je z palet neprelezl,mohla to byt liska?jak ted na ni,asi se vrati co?

16.4.2014 18:00
hanak01

XXX.XXX.145.250

Dobry den taky delam do myslivosti a myslim si ze liska! Jedine reseni je dohodnout se s myslivci a dat tam sklopec! U nas taky jednu dobu radili lisky a jednomu chlapovi tu sbirali slepice jak na bezicim pasu! Mel plot z karisiti 1,2m a bez problemu mu je vybrala! Vsude okolo nas jsou lesy a jednu dobu nam chodili okolo panelaku prez noc a taky tu vsude okolo mist kde se pohybovali byli sklopce a ted po odchyceni nemame problemy! smajlík

16.4.2014 19:20
jellec

XXX.XXX.12.49

Dekuji za odpověď,na co nejlepe bych ji do sklopce mohl dostat?mam hodne kurat a občas mi nejake uhyne tak ho tam mam dat?nebo vajíčka?dekuji

16.4.2014 19:20
jellec

XXX.XXX.12.49

Dekuji za odpověď,na co nejlepe bych ji do sklopce mohl dostat?mam hodne kurat a občas mi nejake uhyne tak ho tam mam dat?nebo vajíčka?dekuji

17.4.2014 11:21
hanak01

XXX.XXX.145.250

Myslim si ze kure postaci! :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík