Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.6.2014 17:17
ivet33

XXX.XXX.230.1

poradi nekdo s lihnutim kuratek mam je 20 den v lihni a nic se nedeje nevim proc dekuji za radu#premyslim

8.6.2014 19:16
chovat

XXX.XXX.110.156

ivet33 napsal(a):
poradi nekdo s lihnutim kuratek mam je 20 den v lihni a nic se nedeje nevim proc dekuji za radu#premyslim

poradit musí zkušení, já jen napsala jak probíhá moje první líhnutí.
Nasazovala jste v pondělí?
Já v neděli večer a včera dopol. se vylíhlo 1 kuře, ale na tom zřejmě celý den, možná i přes noc seděla začínající kvočna, která ten den dostala jiná vajíčka a stěhovala se mimo ostatní slepice. Dnes večer to máme 21. den a už jsou vylíhlá 4 kuřátka, 4 vajíčka jsou už přes půl dne jen velmi nepatrně naďobnuté a 15 zatím ani ťuk. smajlík
A teď jsem i já od Dorma tak trochu vyděšená, že to dělám špatně a hledám, jestli, teplota 37,3 st.C a vlhkost 65-70% od 18. dne tedy od čtvrtka večer je správně nastavená. Se špatnou inkubací už nic nenadělám, ale to klubání se by ještě šlo poštelovat, ale JAK ? Zatím to nechávám podle toho naprosto nedostačujícího návodu, který jsem dostala s líhní a jdu chvíli hledat, v čem si to odporuje s návody starých praktiků, jestli něco takového najdu. smajlík

8.6.2014 19:18
chovat

XXX.XXX.110.156

Vlastně se mezitím vylíhla zase další dvě. Tohle jsem psala odpoledne na jiném vláknu, kde jste také psala, že líhnete 20. den a nic.

8.6.2014 23:23
varšava

XXX.XXX.186.12

Take se stava že dvacaty den nic a dvacaty prvy nebo druhy jsou tam všechny ja bych je dala do vody a hned bych věděla co mužu čekat

Přidejte reakci

Přidat smajlík