Uživatel s deaktivovaným účtem
loni jsem brala 10 kuřic,Nekrmím směskama tak vejce každý den nemám.Nesou ale dobře.Je pravda že i 2vajčka za den snesou,ale né každý den.Kuřice mají volny pohyb a když se rožne venku tak okamžitě se jdou ven pást a šmejdí co by k snědku se našlo ještě
.Dost letají-stačí přistřihnout rřídlo
.Dovezou až k domu a pán pomohl zanést až do kurníku.Žadná nepošla a jsem spokojená!!
od 10ks dovoz zdarma,tedy loni platilo nevím jak ted!!inf po telefonu jistě rádi podají
Ilona.
napsal(a):
loni jsem brala 10 kuřic,Nekrmím směskama tak vejce každý den nemám.Nesou ale dobře.Je pravda že i 2vajčka za den snesou,ale né každý den.Kuřice mají volny pohyb a když se rožne venku tak okamžitě se jdou ven pást a šmejdí co by k snědku se našlo ještě
.Dost letají-stačí přistřihnout rřídlo
.Dovezou až k domu a pán pomohl zanést až do kurníku.Žadná nepošla a jsem spokojená!!
od 10ks dovoz zdarma,tedy loni platilo nevím jak ted!!inf po telefonu jistě rádi podají
Ilona.
Dobrý den, měla byste fotku Vašich slípek? Zajímá mě, jak DW vypadá. Zda tak pěkně jako na obrázku, když je inzerován prodej, nebo jinak.
Dobry večer to opravdu fotku nemám
,pokusím se něco vytvořit a dát sem.Je podobná kuřici Leghornce, ale je mezi nima rozdíl-ocas více nahoru.jsou to hodné kuřice ale na Brakelku nemá.
napsal(a):
Dobry večer to opravdu fotku nemám
,pokusím se něco vytvořit a dát sem.Je podobná kuřici Leghornce, ale je mezi nima rozdíl-ocas více nahoru.jsou to hodné kuřice ale na Brakelku nemá.
Byl bych Vám za to moc vděčný. Máme v úmyslu je pořídit na vajíčka, ale když už, tak bych rád, aby taky dobře vypadaly a nebyly oškubané, jak se u některých hybridek stává.
napsal(a):
.
.Kohout jí zbožnuje tak je oškubaná vyškubaná a ušmudlaná.
gajule
napsal(a):
Chci se zeptat zda nemá někdo zkušenost s Farmičkou Orlík,která nabízí tato snášková plemena. Nerada bych se nachytala na nějaké podvodníky. Díky všem za odpověd.
Dobrý den.Když se podíváte,kde firma v Praze sídlí , zjistíte že jde jen o překupníky ,tak si uděláte vlastní úsudek.Dále také zjistíte ,že tuto drůbež nabízí a prodávají i ostatní prodejci a možná i levněji.Samozřejmě ,že neponesou to co slibují.Zdravím