Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.6.2014 04:21
vendelin28

XXX.XXX.46.161

Dobry den chtěl bych se zeptat co může napadnout velkou husu kromně lišky ta se sem nemá jak dostat myslím tím třeba kunu nebo tak něco sice to není můj případ husy poctivě zavírám a kačeny taky ale cítím se dost provinile když holky tam chodí poctivě ale přece bych jim dopřál víc volného času ploty kolem pozemku jsou podbetonovany tak si myslím že liška asi né protože bydlím hned u lesa tak se ptám na něco menšího děkuji za odpovědi.smajlík

27.6.2014 06:30
milan140

XXX.XXX.199.84

Bydlím na okraji města a liška k nám chodí jak domů. Je to přes několik plotů. Leze přes plot jako kočka a trvá jí to několik vteřin. Přes plot odnesla v pravé poledne i dospělého kačera a vždy si vybere toho mladého, aby měla křehké maso pro mladé.

27.6.2014 07:21
vendelin28

XXX.XXX.40.66

milan140 napsal(a):
Bydlím na okraji města a liška k nám chodí jak domů. Je to přes několik plotů. Leze přes plot jako kočka a trvá jí to několik vteřin. Přes plot odnesla v pravé poledne i dospělého kačera a vždy si vybere toho mladého, aby měla křehké maso pro mladé.

Tak to bych tomu teda nevěřil že to lozí přez plot hajtry mám tam dvojty ostnač tak doufam že by si aspoň roztrhla báchor mám taky dost ostryho ovčáka možná že štěkot by ju zahnal ale lišku tu asi nemáme aspoň v okolí protože máme hodně myslivců .smajlík

2.7.2014 04:02
verka1

XXX.XXX.199.239

Lišku v lese nemáte, protože máte myslivce? smajlík Ty jsi opravdu ,,pravej" Vendelín....smajlíksmajlíksmajlík

2.7.2014 05:58
vendelin28

XXX.XXX.38.201

verka1 napsal(a):
Lišku v lese nemáte, protože máte myslivce? smajlík Ty jsi opravdu ,,pravej" Vendelín....smajlíksmajlíksmajlík

Nauč se číst netvrdím že v lese ale v mém okolísmajlík

2.7.2014 09:12
varšava

XXX.XXX.186.12

My mame take myslivcu dost ale jsou na hovno . liška přijde až před prah a do zahrady přeskoči v prave poledne, rano i v podvečer , v noci je všechno zavřene

Přidejte reakci

Přidat smajlík