Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.7.2014 21:28
klawdie

XXX.XXX.10.21

mám rychlí dotaz, kvočna se dnes chtěla proběhnout tak jsem jí blbec pustila a ona už se nevratila zpět na hnízdo a nějak se mi nedaří jí mezi ostatními identifikovat, dá se tím ještě něco dělat? kuřátka měla být 7.7...ch jooo.

3.7.2014 22:16
ovecka

XXX.XXX.31.130

Chybami se člověk učí. Příště je vhodné ji mí alespoň označenu, když je od ostatních nerozeznáte. Např. zastřižené peří na krku. Vejce do líhně, jinak nemohu poradit. Dana

3.7.2014 22:36
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

klawdie napsal(a):
mám rychlí dotaz, kvočna se dnes chtěla proběhnout tak jsem jí blbec pustila a ona už se nevratila zpět na hnízdo a nějak se mi nedaří jí mezi ostatními identifikovat, dá se tím ještě něco dělat? kuřátka měla být 7.7...ch jooo.

Kvočna bude mít bledší/scvrklejší hřeben, a bude určitě pokvokávat byla by to škoda zkuste jí nějak najít. Ať to dobře dopadnesmajlík A nebo už bude sedět na hnízdě.

3.7.2014 23:18
klawdie

XXX.XXX.10.21

tak podle hřebínku jsem jí asi našla ale nejspíš kvokat přestala, pač když jsem jí tam dala neměla vubec o vejce zájem...

4.7.2014 07:45
bagda

XXX.XXX.200.211

Zkuste dát vejce pod žárovku, když zbývají 3 dny. Teploměr, občas porosit. Třeba se něco vyklube a pak umělý odchov. Ovšem nikdy jsem to nezkoušela :)

4.7.2014 22:02
klawdie

XXX.XXX.10.21

tak škoda, že jsem to nevěděla dřív, dnes už jsem to vzdala a ze zvědavosti rozbila, a světe div se kohout se asi flákal ale 7 prázdných, jedno kvopčna rozbila předtím, dvě nedodělané, jen to jedno mě mrzí, pač by to s tou žárovkou třeba dotáhl, byl živý, tluču se do hlavy, ale stalo se. děkuji všem za pomoc, do budoucna jsem zas o něco chytřejší.

Přidejte reakci

Přidat smajlík