Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.7.2014 15:42
hudos00781

XXX.XXX.185.1

na dvore máme 10 vlašiek strieborných a 1 kohuta vlašky a dve sliepky milferky a jedného kohúta začiatkom tohto roka bol ten malý utláčaný od toho veľkého a nedovolil ,,skočiť'' ani na tie malé a keď sme si vyliahli kuriatka z vlaščích vajec aj tých od milérky tak všetky boli od kohúta vlašky aj tie malé a teraz sme si dali vyliahnuť druhú várku a stal sa presný opak všetky kuriatka sú od toho malého ako je možné že sa to takto otočilo a keď sme sledovali kohúta vlašky tak len tak chodí po dvore a ked raz skočí na nejakú sliepku tak ten maly naňho hneď zautočí a vyženie ho. som dosť sklamaný pretože som chcel vlašky a teraz nam po 3 týždňovom čakaní vyšli kríženci ktorý nie sú vhodny ani na znášku ani na okrasu. kohút vlašky má rok je možné že už stratil chuť alebo to môže byť aj tým že stále žerie šrot pre morky a stučnel? aj keď pri chytení by som mu netipoval ani 0,5 kg smajlík

7.7.2014 11:17
hanak01

XXX.XXX.145.250

Milflerak asi travil mnoho casu v posilovne ci co! smajlík Jinak taky sem lihnul mam zdr.wyandotky a milflerky a pari se mi druhove! smajlík

7.7.2014 12:02
wyandotte

XXX.XXX.249.1

Kohút vlašky nieje žiadna tažká váha , a v boji o alfa miesto ho mohol milflerák zdolať, ja mám kohúta amrox a nejakého sivomodrého kríženca čo je asi trištvrtina s amroxa a asi po trištvrte roku ho ten modráčik zdolal a nedá mu ani nažrať, inak milfleráci sú dosť tvrdé nátury len tak sa nevzdajú , mne ked utiekol kohútik milferky z voliery tak vždy bojoval až do konca s tým amroxom dokál ledva stál na nohách.

8.7.2014 12:31
merfi

XXX.XXX.10.74

Pred mesiacom mi prisli z Nemecka z kmena na obr.Ak by niekto chcel na jesen,alebo na jar menit kohuta,napiste mi mail.

8.7.2014 22:01
linduš

XXX.XXX.164.146

smajlík daleko

Přidejte reakci

Přidat smajlík