Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.8.2014 12:53
niklaus

XXX.XXX.68.14

Dobrý deň.Chcem Vás poprosiť o radu.Chovám 2 roky zdr.Wyandotky a cca pred dvomi týždňami som si kúpil párik Milferiek(kurčatá).Hlavný dôvod,prečo tu píšem je,že chcem vedieť,či sa mi môže kurča(sliepka) ešte tohto roku 2014 začať znášať? Vyliahla sa spolu so "súrodencami" 13.6.2014.Prikladám aj fotku.Taktiež sa chcem opýtať,že aké veľké vyrastú tie Milférky.Či väčšie
ako Zdr.Wyandotky alebo menšie? Prikladám fotky.Bol by som rád,keby ste ma aj viac oboznámili s chovom Milferiek alebo z vlastných skúseností s nimi.Ďakujem za odpoveď.

29.8.2014 18:14
wyandotte

XXX.XXX.249.1

No tento rok už vajíčka znášať nebude , budú o niečo menšie ako wyandotky , a neviem či na foto nie sú dvaja kohútikovia ..

30.8.2014 08:59
niklaus

XXX.XXX.68.14

Som si istý,že nie,lebo na živo vidieť veľký rozdiel vo veľkosti,ale ďakujem za odpoveď.smajlík

30.8.2014 10:18
luxdkas

XXX.XXX.251.97

Ono nemusia byť ale všetky kusy rovnako veľké..ja mám Plymutky Čierne a sliepočky sú tak veľké ako kohútik...budú mať 5 mesiacov.
Tiež by som ale povedal , že to máte tie milflérky 2 kohútikov. smajlík

30.8.2014 10:47
niklaus

XXX.XXX.68.14

luxdkas napsal(a):
Ono nemusia byť ale všetky kusy rovnako veľké..ja mám Plymutky Čierne a sliepočky sú tak veľké ako kohútik...budú mať 5 mesiacov.
Tiež by som ale povedal , že to máte tie milflérky 2 kohútikov. smajlík

Pridávam ešte jednu fotku.Nechováte náhodou Antverpské bradáče? Alebo neviete,kto nich chová najlepšie na východnom Slovensku.Ďakujem. (a ako sa u mylfériek rozoznáva pohlavie?) smajlík

vľavo sliepka a napravo kohút.

Přidejte reakci

Přidat smajlík