House se nemůže postavit - prosím poraďte

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.9.2014 21:02
ewelýna

XXX.XXX.253.61

Dobrý den, mám dnes takový problém. Jedno z housat (líhnutá 22. 6. pod husou) se dnes z ničehonic nezvedlo, když jsem je šla zahánět. Jinak nejeví známky nemoci, žere, pije, sedí teď v husníku a netváří se nijak sklesle, ostatní tam sedí s ním. Housata jsou na pastvě, dostávají směs šrotů a celého zrna, do toho nutrimix. Jsou odčervená. V husníku mají sucho, prochladnutí asi nepřipadá v úvahu - je teplo a už se mi zdají velká. Průjem nemá, křídly hýbe normálně, hlavou taky, oči má jasné, když jsem ho prohlížela, vůbec se mu to nelíbilo a nohama normálně mrskalo, a to celkem velkou silou - takže je ovládá, ale nepostaví se. Nemáte někdo zkušenost? Pročetla jsem tady příspěvky, ale nenašla jsem...Díky. Eva.

12.9.2014 16:29
skorice.vanilka

XXX.XXX.203.181

Mě začal kulhat houser na jednu nohu. Trvá to už týden. Před 5 dny jsem odčervila přípravkem Chemisole do zobáku a nepomohlo to. Takže od začervení to nebylo. Na noze není nic vidět, není oteklá ani zvlášť teplejší proti té druhé. Kuří oka nemá. Dnes mi na prodejně s veterinárním sortimentem potradili pouze Plastin a Hydrovit AD3.

Přidejte reakci

Přidat smajlík