Bedřichu co Vy na to ? Hannover 18.10.2014.Tak nějak jsem si při focení vzpoměl na Vaše japonky
- no "bubák" je to parádní- pěkné nízké nohy, pěkná barva a lesk
trochu "šavle" a ten hřebínek, nějak nemohu přečíst ??
- jen pro zajímavost, pokud jde o JAPONKY dělal jsem je pěkných pár let, hladké, kadeřavé
chabo bílé černocasé a žluté!
Již jsem to zde psal ať jsem dělal všechno možné-vajíčka nešla pro zápach používat v kuchyni!
Tak jsem vše dal pryč! Předloni jsem v Rakousku neodolal a zakoupil nový kmen a opět vejce zapáchala a nešla používat! Ostatní slepičky, které jsem choval společně /hedvábničky,holanďanky/ - vajíčka výborná!
Držel jsem je asi dva roky a opět jsem celý chov zrušil! Doufám, že to bylo naposled!
Nikdy a nikde jsem se nedopátral příčiny zápachu? Dnes jsem v Táboře na výstavě mluvil s chovatelkou japonek a ta mně to také potvrdila! Vajíčka dost silně zapáchají, jakoby po droždí?
B.
Zdravím Bédo , koukám přibyly bílé Holanďanky, mooooc pěkné, taky jsem je jeden čas chovala
- zdravím Mart. i já
- pro zajímavost ti ukáži fotky nabídky, než jsem je koupil...
- kuřátka !!- kdo by odolal ...
- samozřejmě, že přišlo něco uplně jiného ...
- ale pak jsem sehnal ještě jeden chov a trochu to proházel,
takže nyní již spokojenost !! B.
Jo jo kohout vypadá pěkně, jen má delší laloky, ale to je dnes neřest i černejch.
ponka1
napsal(a):
Jo jo kohout vypadá pěkně, jen má delší laloky, ale to je dnes neřest i černejch.
- no jo fakt /ale ten můj to přeci nemá? - šáhl jsem vedle a je to vlastně táta! - takže to jsme nezdědili!/