Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.11.2014 13:37
tedy153

XXX.XXX.196.193

mam druhym rokom 3 husi landeske a 2 nemecke nosne ...dnes rano som ich vypustil a teraz po obede som ich bol pozriet a boli na potoku landesky gunar .nemecka hus a este jedna landeska hus sa nemohli a ani nemozu postavit na nohy a ked ich pozeniem idu ale nemozu udrzat rovnovahu a smajlík idu akoby boli opite....co to moze byt? bolo to behom par hodin a doteraz boli uplne zdrave cely den maju pastvu volny vybeh a pristup na potok ........na potoku su aj kacky a tym nie je nic.......za rady dakujem.......smajlík
smajlík

16.11.2014 14:34
kuri

XXX.XXX.102.85

tedy153 napsal(a):
mam druhym rokom 3 husi landeske a 2 nemecke nosne ...dnes rano som ich vypustil a teraz po obede som ich bol pozriet a boli na potoku landesky gunar .nemecka hus a este jedna landeska hus sa nemohli a ani nemozu postavit na nohy a ked ich pozeniem idu ale nemozu udrzat rovnovahu a smajlík idu akoby boli opite....co to moze byt? bolo to behom par hodin a doteraz boli uplne zdrave cely den maju pastvu volny vybeh a pristup na potok ........na potoku su aj kacky a tym nie je nic.......za rady dakujem.......smajlík
smajlík

podobne https://www.ifauna.cz/drubez/forum/r/detail/882847/uhyn-housat-a-kachnat

16.11.2014 15:56
tedy153

XXX.XXX.196.193

dakujem..... ale mohlo by sa to vyskytnut aj u starych 2 rocnych husi......tie landenky sa trocha popravili ale stale su akoby opite...a jedna nemecka sa nemoze postavit ani na nohy.......a plieska s kridlami o zem.....smajlík smajlík

16.11.2014 17:24
tereza.128

XXX.XXX.138.114

Cholera drůbeže? Průběh bývá rychlý, často uhynou zdánlivě zdravé kusy. Na Vašem místě bych neváhala a kontaktovala veterináře.

Přidejte reakci

Přidat smajlík